| ANONIM7373 a întrebat:

Ce este aura energetică? şi la ce foloseşte?

Răspuns Câştigător
| Alexa07Alexa a răspuns:

Aura este un câmp energetic care radiază din şi în jurul tuturor fiinţelor vii.Noi oamenii, avem o Aură energetica proprie, ca şi animalele şi chiar plantele.Aura este extensia a ceea ce reprezinta fiecare individ in plan fizic. Aura etalează volume întregi despre unde am fost, ce am realizat în viaţă şi încotro ne îndreptam. Aura dezvăluie adevărata identitate, personalitate, cum individul interacţioneza cu ceilalţi oameni şi cum se comporta cu propria persoană. Oamenii cu Aure restrânse tind să se piardă în mulţime la petreceri şi la alte evenimente sociale. Îşi strâng Aura atât de tare în jurul corpului fizic ca să nu fie observaţi, iar cei cu Aure largi pot domina într-o întâlnire, sunt puternici si mereu in centrul atentiei.

Imaginile mentale se pot creea în minte, ca apoi să fie transferate câmpului energetic din jurul corpului fizic, Aurei. Dacă un om isi imagineaza că se va îngrăşa, invariabil va stoca undeva această imagine. Apoi, ori de câte ori se va uita în oglindă, subconştientul lui va vedea imaginea negativă şi o va întări.

Acesta este motivul pentru care multe persoane se îngraşă după o cură de slăbire. Imaginile mentale negative pe care şi le creează despre propria persoană se întăresc, se înrădăcinează atât de tare în subconştient, încât le este foarte greu să scape de ele.
Practic nu stiu cum sa explic la ce se foloseste, pentru ca nu e ceva ce e de folosit, e ceva ce avem prezent in jurul nostru.

1 răspuns:
| Eastwood a răspuns:

Salut : Aura reprezintă învelişul corpului uman în plan subtil şi este compusă din mai multe straturi de energie subtilă. Aura este de fapt produsă de mişcarea continuă a chakrelor, luminozitatea şi acurateţea ei descriind starea de sănătate a corpurilor care o compun.