Salut, Cristi!
In Ajunul Craciunului voi astepta colindatorii, pe elevii mei si pe copilasii celor mai bune prietene ale mele.
Prima zi o voi petrece in familie, a doua zi, in vizita la o prietena apropiata, iar a treia zi, in vizita la o alta prietena.
Buna Cristi
Stau acasa (sper sa nu ajung in alta parte) si imi adun familia in jurul mesei+ ca vin si fratii sotului meu.
Eu nu voi face prea multe, dor voi gati si cam atat, starea sanatatii mele nu imi imi permite sa ma desfasor cum as fi vrut sper sa fie bine si nu voi face sarbatorile in alta parte decat in sanul familiei.
O seara buna si
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi
Sarbatoarea Craciunului este a familiei, asa ca stam cu totii acasa si ne bucuram de aceasta fascinanta sarbatoare a Nasterii Domnului.
O petrecem impreuna cu copii si ne bucuram de darurile aduse de" Mos Craciun".
Un gand bun, multa sanatate si Sarbatori fericite tie, Cristi si tuturor userilor TPU.
Acasa si la bunici. oricum ...se zice ca Nicaieri nu-i ca acasa.
Inca nu stiu daca voi avea musafiri, e posibil.
Dar oricum Craciunul se petrece in familie, nu altundeva si altfel. opinia mea
Sarbatori fericite tie si tuturor!
Nimic deosebit, am fost invitat la un +18 in grup da am refuzat ca nu erau de mine, tu ce faci?
Bine, multumesc, pe acasa.
De Craciun stau acasa cu copiii si mai vorbim si noi mai servim masa si impartim cadourile.
Adevarat, e o frumusete, fericit as fi de toate dorintele mi s-ar implini dar deja nu s-au implinit, desi mai am unele sanse. Voi sta acasa, si voi vorbi toata noaptea cu prietenii pe skype, cam asta, nu ma duc nicaieri, nu am de ce.
Dă si altora care nu au
1. Eu o sa stau cu familia si nu stiu daca o sa avem invitati dar oricum nu îmi pasa.
2. O sa mănânc tort/prajituri etc.
3.O sa primesc cadouri
4.Am pregătit niste lucruri făcute de mine pentru Crăciun
5.Ma bucur de sărbători
6.Dau cadouri celor dragi (câinilor )
fishfish întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: