anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faceti de revelion, il faceti acasă, sunteti invitati sau aveti voi musafiri? Că este binestiut faptul că la televizor nu ai ce vedea nici măcar de revelion, aceleasi reluari si programe ca in fiecare zi a anului, eventual stiri noi despre cine a murit, sau citi sunt in spital după revelion, ca au facut excese de mincare si băutură. O seară frumoasă vă doresc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stau acasă, singură.

16 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna Cristihappy
De revelion stau acasa cu sotul/nelipsita mama si vor veni 2 frati ai sotului.
Ne vom bucura asa cum vom putea sivom multumi celui de sus ca am mai trecut un an...
De cand ma stiu, nu am facu exces de mancare, mai ales sa chem salvarea pentru asa ceva.
Salvarea ma viziteaza des, dar pentru alte probleme.sad
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi happy

| AFR81 a răspuns:

Chiar daca unii se distreaza si se imbata de nu mai stiu de ei de revelion, eu prefer sa-l fac acasa, cu parintii.

| Fatamuntilor a răspuns:

Ca de obicei ies cu familia in fata primariei sa vad spetacolul care este in fiecare an inainte de ora 12.
Niciodata nu am rezistat sa stau mai mult de 2 -3, excese alimentare nu fac.

| RAY a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Ce imi faci bun de mancare de revel?

| RAY a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Poate merg in centru, nu stiu, cred ca stau acasa

| LePotato a răspuns:

Acasa cu familia

| Ibrahimovic a răspuns:

Ai avea ce face in seara de Revelion daca te-ar preocupa catusi de putin nivelul tau de cunostinte intr-ale gramaticii.

| dragodana a răspuns:

Salut! Ma duc la un restaurant frumos impreuna cu iubitul meu.
Un 2016 grozav!

| SabinaQueen a răspuns:

Acasa pentru ca nu am prieteni! Tu?

| Tinna666 a răspuns:

Dau o rauta prin cluburi, pe la lautari, apoi dupa ora 12, dupa ce vad artificiile urc la o cabana unde vor fi multi verisori si prieteni.
Un an nou fericit!

| BlackAndWhite1 a răspuns:

Cred ca acasa. Tu?

| Zazy a răspuns:

Niciodata nu mi-a placut sa stau acasa, sincera sa fiu. Imi place sa incerc lucruri noi, sa creez amintiri frumoase! Cu amintirile voi ramane toata viata, si de aceea as fi foarte fericita daca as putea vizita orice loc minunat din Romania. (preferabil, la munte )
Si statul acasa cu familia de revelion e o decizie foarte buna. Deseori, imi place sa petrec timpul cu verisorii, fratii mei, si alte rude cu care ma inteleg foarte bine; DD
De revelion voi pleca la munte, cel mai probabil, ma voi caza la o cabana si voi sta cateva zile, dupa care ACASA. happy la familie happy.
Tu ce vei face?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Zazy):

Acasa ca in fiecare an, cu family.laughing

| ancuta20 a răspuns:

Merg in centrul orasului pentru a vedea artificiile.

| Mihaela_Bella_1990 a răspuns:

Noi de revelion am inchiriat un restaurant unde vine tot neamul nostru cu mancare de acasa un tort frumos cumparat deoarece nu se gateste si mie cel mai mult de revelion imi place numaratoaarea inversa si artificiile pentru anul nou.Un an nou fericit!

| rahelamaria424 a răspuns:

Stau acasă, pe net.