| Stefan927 a întrebat:

Salut TPU, ce parare aveti despre doctorul neurochirurg Stefan Florian din Cluj? Am auzit ca este bun ca medic, dar cere spaga?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-am mai vazut la TV. Vorbeste bine. In general greu ajungi sa te opereze un profesor universitar dr. Ei se baga la cazuri complicate de care cei tineri fug.
Daca cere spaga asta afli dintr-o consultatie la el. Iti dai cu seama imediat daca iti da de inteles ca interventia costa si ca trebuie sa te pregatesti...

| HasmasanRodica a răspuns:

Fugi cat te tin picioarele iti spun sincer! Acest om este monstru nu medic! Eu am fost operata la el in 2007 in martie avem un astrocitom de gr. 2 am dat spaga si iti cere fara rusine am platit peste 1500 de euro! Mi-a venit rezultatul de morfopatologie a spus ca sunt bine " ceva normal" cand eu de fapt dupa 4 ani m-am trezit cu cancer cerebral si am mers la RMN-uri si la control si dadeam de fiecare data cate 200 de euro si imi zicea " esti bine" nu il intereseaza de nimeni te trateaza ca pe ultimul om sincer nu am de ce sa mint! Pe mine dupa ultimul RMN si control mi-a zis ca sunt nebuna sa ma duc la psihiatrie! Dupa cateva luni m-am trezit cu o tumora maligna imensa de 12 cm si craniul imi era deformat! Eu am faceam crize,dureri de cap, lipsa menstrei, vomitam incontinuu si " marele sef" dupa fiecare RMN si control imi spune esti bine! Mama si-a vandut, am primit donatii si am fost operata la o clinica privata din Turcia, am facut tratament oncologic, am fost operata de 5 ori in Turcia! Reconstructie craniana, hemoragie cerebral, coma, semipareza si neurochirugul care m-a operat a spus ca eu sunt un miracol de la Tatal Ceresc aveam zero sanse si cumva am supravietuit pentru chiar am fost un miracol! Am platit peste 200.000 de euro la clinica in Turcia! Fugi dar repede omul asta te va omora! De fapt acest mostru te va omora!