| 37 a întrebat:

ce părere aveți despre acest blog:
https://yanush.wordpress.com/anticip/
Sunteți de acord cu ce zice sau nu.De ce?

Răspuns Câştigător
| Inception a răspuns:

Cel mai interesant este acel pliant
anticip.Sunt de acord cu ce zice, pentru ca semnele sunt deja prezente, mai trebuie sa bage actele biometrice si după sa renunțe la ele și sa ne însemne pe mana dreapta sau pe frunte cu pecetea diavolului.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce fata de violator in serie are ala de scrie acolo... nici nu m am obosit sa citesc ce scria era plin de numere pe acolo. 1:45 3:34 parca era orarul cu mersul trenurilor

| 37 explică (pentru suntserios):

Un răspuns mai prostesc ca asta nu ai găsit?
Eu te-am întrebat ce părere ai despre blog nu despre cine la scris.

| suntserios a răspuns (pentru 37):

Raspunsul e in concordanta cu link ul trimis

Dar ce are link-ul trimis de mine?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Singura fraza care merita atentie de acolo e
"Sfinții sunt „bărbați frustrați sexual și social din mănăstiri"

in rest basme de copii.

Asta este părerea unui absolvent de teologie, în prezent pictor.
"Vă invit să urmăriți în dialogul de mai jos inepțiile unui absolvent de Teologie (Doamne ferește!) în prezent pictor. Pentru el Sfinții sunt „bărbați frustrați sexual și social din mănăstiri", iar ce au spus aceștia nu merită luat în considerare."
Vad ca ai aceeasi gandire ca a acestui pictor, daca crezi ca merita atentie aceasta fraza.

| Inception a răspuns (pentru 37):

Nu îl băga în seama, nu vezi ca răspunde la mișto.
Sfatul meu este sa îi dai ignor user.

| gemeni6226 a răspuns:

E prea preocupat omul de apocalipsa in loc sa se gindeasca ce s-ar putea face ca sa ne ne facem viata unul altuia mai buna prin iubire.Si preotii sa se ocupe mai mult sa predice iubirea si intrajutorarea frateasca decit sa faca cu crestinii cum fac oamenii mari cu copiii:daca nu esti cuminte vine bau bau.