| Spiderul a întrebat:

ce părere aveți de acești pick-up artists de la noi în România, cum ar fi Fără Sens Tv și Arta Seducției? Am înțeles că totul e marketing, chiar se poate învăța ceva de la ei?

1 răspuns:
| OldSoul a răspuns:

Nu am o parere anume.

Nu am stat sa analizez ce si cum, dar in esenta, exista si ceva adevar, exista si ceva marketing.

Adevarul e ca mult se rezuma la tine, si la increderea de sine pe care o ai, desigur, daca o ai.
Ei bine, pe asta mizeaza si ei mult.

Cu teama, nu o sa supravietuiesti. Vei pierde oportunitati, te vei demoraliza.

Ei incearca sa-ti dea acel boost incat sa incepi sa faci pasi spre inbunatatirea ta.

Insa, totodata, te fac sa crezi ca vei avea nevoie in continuare de ei.

Si, pe buna dreptate, e greu sa faci o schimbare, e greu sa o faci singur, fara indrumare din exterior, fara modele.

Pentru a ajunge la stadiul in care sunt ei, trebuie sa faci greseli, si mai mult de atat, trebuie sa inveti din ele.

Problema e daca tu intampini greutati in a invata din ele, si in a face incercari.

Ei bine, aici intervin ei, iti spun tot ce ti-am zis eu mai sus, dar o fac in asa fel incat sa ramai cumva fascinat de ceea ce aflii, si sa vrei sa aflii mai mult.

Cam tot ce o sa te invete ei, are legatura stric cu tine, cum sa ai incredere de sine, si cum sa te focusezi asupra ta.
Si, iti mai impartasesc mici hinturi despre modul in care gandesc femeile, astfel incat sa-ti faci o idee despre ce sa faci, si sa nu faci.

In concluzie, totul tine de tine.

Si eu iti pot promite succesul in seductie, dar daca tu nu iesi din casa, nu o sa incerci, nu vei avea succes.

Altfel spus.
Cei ce vor sa invete, vor invata.
Cei ce privesc cu suspiciune, vor ramane suspiciosi.