Daca ai un calculator in mana sa faci inmultirea si impartirea te descurci in viata, sant copii care nu au capacitatea de invatatura, altii pot, unora le place si altora nu. Ar trebui sa le zici la profesori asa la fiecare in ora, la ce imi bagati multe in cap daca ajung sa lucrez pe 800 lei pe luna? sa se mai trezeasca si ei la realitate putin. Si asa au 10 milioane pe luna salariu.
Bună eu una sunt mulţumită dar chiar dacă zici tu că sunt prea multe materii, trebuie să te gândeşti puţin, acele Materii te ajuta sa te pregăteşti in viitor, să ajungi cineva, să salvezi românia, cu cât ştii mai multe lucruri cu atât mai bine pentru tine.
Și tu te pricepi de minune la toate. "rrrrrr"
Cine a zis că eu mă pricep la toate?
Măcarrrr elementarrrul.
Invatamantul din Romania e pistol cu apa spre deosebire de cel a altor tari.
Cat despre,, invatatul prea mult'' crede-ma ca nu e asa cum crezi. Daca ai face ce ti-ar zice profi si ai invata tot ce ti-ar da(acum depinde si de profesori) nu ai avea probleme.De ex la romana, daca ai fi invatat pe primul semenstru, aveai tot in subconstient si acum erai no stres, citeai odata materia si aia era.
Mai ziceai ca nu sti la ce te ajuta in viata matematica sau chimia(ma rog si alte materi). Astea nu o sa te ajute cine stie ce in viata dar trebuie sa le inveti pentru a lua bac-u, apoi iti iei o slujba acceptabila si aia e.Nu o sa folosesti ce ai invatat la scoala dar totusi nimicurile alea te-au ajutat sa-ti gasesti o slujba cu un salariu binicel, mai ales in Romania
Scoala din Romania este doarte nedreapta! Toti profesorii au pretentii la orele lor sa vii cu tema facut si lectia invatata neinteresandui cate lectii mai avem de invatat sau cate teme mai avem de facut. Am facut 7 ani de scoala in Romania si acum locuiesc in London, vreau sa spun ca spre deosebire de scoala din Romania, scoala de aici e mult mai usoara! Aici faci geografie, istorie, limbi straine, desen, tehnologie si mai stiu eu ce numai daca vrei. Iar chimia, fizica, si biologia se fac toate intr-un an. Mate si Engleza obligatorii dar aici faci ceea ce iti place, ceea ce te pasioaneaza si vrei sa te axezi in viitor.
zambareata03 întreabă:
LisaJulie întreabă: