| EmoKidx a întrebat:

Salut TPU,ce parere aveti despre uniforme? eu sunt contra, de ce trebuie sa aratam toti la fel?

Răspuns Câştigător
| Vans a răspuns:

Pentru că, probabil, nu vor să se facă diferenţe.Să nu se simtă prost ăia mai săraci.
Nici eu nu-s de acord.Mai ales că arată ca naiba.

11 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Poate sunt mai ciudat dar eu ma simt mai bine in uniforma

| Mădă0611 a răspuns:

Salut!
Sunt pro, astfel scoala sa fie doar pentru invatat, nu defilat; cine vrea sa defileze, sa mearga pe la baruri si sa bea pana bubuie. Pentru o societate curata.

| OoBunnyoO a răspuns:

Daca sunt niste uniforme ok, mie mi se par ok.

| Crucified a răspuns:

Ca să nu se fac diferenţe sau să se simtă prost ăla/aia care vine prost îmbrăcat/ă la şcoală. De fapt, la şcoală vii să înveţi, nu să-ţi pui papucei emo în dungi alb-negru.

| EmoKidx explică (pentru Crucified):

Astazi ne-a prezentat uniforma.Tu ai umbla in pantaloni albastri de stofa, camasa albastra deschisa, vesta rosie si sacou albastru? eu niciodata n-am umblat ''colorat''. Daca chiar este necesara uniforma de ce nu putea fi ca in alte tari camasa alba, pantaloni negri, sacou negru si o cravata.Aici ne imbraca ca pe ''cocalari''.

| Crucified a răspuns (pentru EmoKidx):

Aşa arată uniforma voastră? laughing La noi uniforma cuprinde pantaloni negrii sau colanţi negrii, ( ok, eu port doar pantaloni), bluză/cămaşă/tricou alb/ă şi o vestă roşie. Şi arată mişto, nu cocălăreşte. Pantaloni albaştrii de stofă? Măcar dacă erau blugi, erau mai ok, dar nu voma aia de uniformă. Nasoală combinaţie roşu cu albastru deschis. Deci jumate sunt pro, jumate sunt contra doar dacă uniforma arată aiurea.

| Sociopat a răspuns:

Prefer sa vad oameni in uniforma decat niste clovni in culorile curcubeului si niste curve care nu au nimic altceva cu care sa se laude in afara de formele lor.

| justmebi a răspuns:

Si eu sunt impotriva uniformei...dar nici nu sunt de acord cu fetele care vin imbricate la scoala de parca ar veni de pe centura si baietii care sunt mereu in trening, de parca ar fi pe stadion...

| andri22 a răspuns:

Pentru ca asa e frumos si corespunzator, adecvat mie chiar mi-ar placea sa am uniforma crede-ma multi vor pentru ca nu stii mereu in ce sa te imbraci la scoala ar fi perfect!

| Prietenoasa a răspuns:

Pentru că, probabil, nu vor să se facă diferenţe.Să nu se simtă prost ăia mai săraci. Eu am un coleg sarac asta e.

| xLoLiCk a răspuns:

Plus că te-ai tuns recent, e-un nou trend
Tre' să arătăm toţi la fel. - Infinitu'