Sunt fan Samsung, multumit mereu de ceea ce ofera, la chating imi place cel mai mult si se duce bateria greu, partea proasta e ca le sparg cam repede, dar aia e din vina mea.
Nu prefer altceva, androidul imi place cel mai mult.
Am un S9, iar pentru o perioada am folosit P30 Pro, deocamdata pana nu se rezolva cu 5G nu voi lua nimic, sau poate voi incerca oppo find x2 pro.
Xiaomi Redmi 6, are 2 ani drăguțul și încă nu-mi face probleme. Îl prefer pe ăsta. Am avut Samsung-uri scumpe care nu m-au ținut atât de mult. Dacă ar fi să mi-l schimb acum, tot pe Xiaomi sau Huawei aș merge.
Imi place telefonul pe care o am nu l-as schimba pe altul pentru ca m-am obisnuit cu el Galaxy J4 + am.
J4 + E un telefon bun
Multumesc.
Nu iti face figuri la încărcare? de cand il ai?
Nu-mi face nici o figura il am din iunie anul trecut.
Folosesc doar telefoane pe care nu le mai are nimeni, daca le vad la cineva, scap de ele
Cel mai bine ar fi să-ți iei un telefon unic dacă știi că nu vrei să aibă și alții ce ai tu
Am deja, nu exista in Romania sau cel puțin în magazine si online
Cum se numește?
Secret
Lol
Am s7 si pun de-un s10 sau 20 dar asta cand se va strica, deocamdata sunt foarte atasata de el, e bebele meu...
Samsung A50, Note 10. Ambele sunt ok pentru ce fac pe ele. Fiecare cu scopul lui.
MadaAwwr întreabă: