| UnOmModest a întrebat:

Ce va face pe voi fericiti cu adevarat? Adica ce va face, sa va simtiti voi sa fiti voi insiva, fara a copia pe x sau y.
Ce va face sa va simtiti in largul vostru?
De exemplu, sa spunem ca ai avut o saptamana grea, fie la scoala sau la locul de munca si esti rupt, epuizat si in sfarsit soseste ziua de vineri, cum procedezi ca sa uiti de toate, sa sari in sus, sa fi doar tu si acel lucru care te pasioneaza.
Si nu numai, ce te face sa vibrezi, sa FI TU INSUTI sa fi in LUMEA TA? Ce te face sa fi ORIGINALUL?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu ma bucur de fiecare clipa a vietii atunci cand sant singur in casa fara batai de cap din partea parintilor, cam cedeaza psihic cu nervii (ca na romanii in general au un stres in cap de nu te vezi - trasaturi comuniste) si implinit 100% sau fericit ma vad atunci cand ma angajez ca sofer pe autotren/camion.

| Mangustă a răspuns:

Tu-ti mai amintesti prima trupa pe care ai descoperit-o imediat dupa ce nu mai cantai "vine primavara" in clasa I? Am o trupa de genul, nu-mi pasa unde cand si de unde se aude muzica lor si nu-mi pasa cine e in jur, am brusc o stare de fericire si pot sa cant si in gura mare.
Oamenii; nu omaneii cunoscuti, ci in general. De exemplu intr-o piata, intr-un centru aglomerat, sa stai detasat de toti, c-un creion si un caiet in mana si sa-i schitezi cum merg. Sunt unele dintre lucrurile care mie imi fac placere.

| UnOmModest explică (pentru Mangustă):

Ma bucur sa aud asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Liniștea totală și stropii mari de ploaie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am descoperit un pub care e oarecum "ascuns". Pare un fel de pivnita veche, dar e foarte fain.N-am vazut picior de manelist pe acolo, se asculta numai muzica buna si cel mai tare mi se pare faptul ca atunci cand "DJ-ul" pune o melodie cunoscuta, putem sa cantam fara sa se apuce cineva sa comenteze.Cand merg acolo ma simt ca intr-o mica familie...langa oamenii pe care nu i-am vazut in viata mealaughing.
E foarte tare.Acolo imi place sa merg cu prietenii si sa ma relaxez.