Mmmmmm... ce pofta mi-ai facut. Placinta de dovleac e preferata mea, cu dovleacul bine calit inainte si un varf de scortisoara, iar daca minunatia aia rumenita si cu miros ametitor, mai are si o crusta de nuci macinate deasupra, mmmm... Gata, ma retrag ca sunt o mare pofticioasa.
Buna Cristi maine face fata o placinta de sta matele in coada dovleac+merge...deschid sezonul placintelor de dovleac si merge
Se face la fel ca cea de merge, numai ca in compozitia "cremei" pui dovleac razuit putin calit cu zahar si esenta(daca vrei) in loc de mar. e foarte buna. eu fac de obicei gen strudele cu dovleac, fac foietaj in casa si tai dreptunghiuri, umplu jumatate si apoi lipesc cealalta jumatate
Baiatul mosului, placinta de dovleac este buna si hranitoare, dar sa fie facuta de mama ta in casa.Eu am fost in Braila si am mincat placinta de la o Patiserie si a venit Parintele sa ma Spovedeasca si sa ma Impartaseasca ca aproape eram sa ma prapadesc. Multumesc lui Bunul Dumnezeu ca au stiut caii drumul spre casa.Ca acum era buruiana de 1 m peste mine. Daca vrei musai de patiserie sa spui inainte niste rugaciuni apoi sa cumperi.
Cea mai buna placinta cu dovleac este cea facuta in casa si este foarte buna calda(parerea mea), si facuta din aluat facut in casa nu din foi de placinta cumparate :X
adellante întreabă:
Lary_Lary_Habby_ întreabă:
mODIN întreabă: