| heyromania a întrebat:

Ce ziceti cum o sa fie la liceu? Adica ma gandesc asa, noi colegi etc. Spuneti si voi din experienta proprie: Prima zi de liceu si cum a decurs primul an. Cum v-ati acomodat si chestii d-astea.

Răspuns Câştigător
| alinagyo a răspuns:

Buna la inceput mi-a fost greu, colegii credeau ca sunt o tocilara (nu stiu de ce ca nu ma imbracam aiurea sau invatam ), dupa prima saptamana m-am acomodat colega de banca mi-a fost buna prietena pana s-a mutat.pe a zecea imi era floare la ureche, ma mutasem cu un baiat si cu o fata care venise noua si am ras tot anul (baiatul de care zic este mascariciul clasei deci iti dai seama)iar acum in a 11 ce pot sa spun sunt buna prietena atat cu baietii cat si cu fetele(mai putin cu una nesuferita dar ce sa-i faci mai exista si specimene din astea care se cred reginele liceului.bafta la scoala!

1 răspuns:
| strengaritzza a răspuns:

La inceput o sa fie mai greu pana te acomodezi cu noii colegi, cu profesorii, cu atmosfera diferita fata de cea de la scoala generala. Dar dupa un timp sa fie totul bine. Perioada cea mai grea este prima luna, dupa aia totul este simplu si frumos.