Nu, foarte puțini oameni găsesc persoana potrivită. Societatea e extrem de superficială și aproape toate relațiile care se formează în ultimele 2 decenii sunt pe interes(e). Având în vedere că marea majoritate inevitabil vor merge prost și vor fi toxice, nu se mai merită să-ți faci niciuna, asta e părerea mea. Nu mai merită să investești în așa ceva și nici în prietenii. Nu trebuie să te stresezi, e (cel) mai bine să fii singur și lipsit de iubire decât sufocat într-o relație toxică cum sunt 98-99%. Îmi pare rău dacă suferi, pot să înțeleg că tânjești după căsătorie dar fără să mi-o iei în nume de rău îți spun pe față și sincer că șansele ca un om (indiferent de sex) cinstit, onest, de bun simț și la locul lui din toate punctele de vedere (un om obișnuit, average altfel spus) să-și găsească partener/ă asemenea lui sunt infime în ziua de azi, e ca și cum ai căuta acul în carul cu fân, deci nici nu mai are rost să se apuce cineva cu adevărat realist de această căutare zadarnică în aproape toate cazurile. Cei mai mulți oameni la locul lor pe care îi știu eu (liniștiți, cuminți și care nu ies în evidență cu carismă, bani, cariere de succes și venituri uriașe + care nu au un aspect de invidiat și nici tupeul tipic zilelor noastre) sunt forever alone fiindcă așa le este sortit celor ca ei, lumea nu e dreaptă cu ei și eu i-aș sfătui pe toți (fie bărbați, fie femei) care sunt astfel să se resemneze și să își dea seama că viața poate fi foarte (mult mai) frumoasă și în singurătate dacă fiecare ar avea cu ce să-și ocupe timpul și să-și țină mintea ocupată ca să nu se mai gândească la cai verzi pe pereți precum iubirea și relațiile serioase. Mi-a plăcut mult un comentariu a cuiva de pe reddit. Iubirea în secolul 21 e la fel de reală ca războiul stelelor.
Nu.Dumnezeu iti dă ce ai nevoie, nu ce vrei.Asta iti spun din propria experienta caci de fiecare data cand ma rugam la Dumnezeu sa imi dea si mie un iubit, imi nimereau baieti cuminti, la locul lor, dispusi sa imi ofere toata afectiunea de care aveam nevoie, insa tânjeam după drogati si golani. Dumnezeu are un plan cu tine, poate nu este in planul lui sa te casatoresti. Cele mai multe relatii din ultima perioada sunt toxice sau se bazeaza pe interes insa sunt si persoane care mai stiu ce este iubirea.Nu ar trebui sa te stresezi de casatorie si etc, nu te ajuta la nimic.
Dar vreau sa ma casatoresc… cum sa spui ca nu voi avea parte de asa ceva niciodata?
Simplu.Forteaza nota si vei ajunge intr-o casatorie toxica de care nu vei scapa tot restul vietii.Lasa lucrurile sa decurga si daca vine, vine.
Faci ca-n bancul cu rabinul care se ruga zilnic la D-zeu sa câștige la loto, și Mai Marele Cerurilor ii zice, ok de acord, dar joaca și tu măcar un bilet frate.
Nu mai sta în casa și te ruga, lumea e plina de tipe, e si a ta pe undeva, doar așteaptă sa o cunoști. Nu-i bună prima, ești doar câștigat, știi cum sa alegi pe viitor.
Cheers
Dumnezeu iti da nu iti baga in traista, in traducere daca iti doresti depune efort in acel sens, ai grija de fizicul tau, dezvoltata-te personal, emotional, comunica, cauta, nu o sa pice din cer direct pe canapeaua ta.
Elena1432567890875 întreabă: