Poate da.Dar si cei din extrema dreapta daca ajung la putere trag tot pe turta lor.Asa ca noi, astia de jos, o vom duce tot la fel.
Dracu-i stie pe toti din casa regala, da cum uk belgia danemarca monaco Olanda si mai is cateva, merg si le e bine, nu vad care ar fi problema la noi! Mihai oricum nu mai e in stare de conducere si la cum o fost tratat de-a lungu timpului mi greu sa cred ca ar vrea
A fost tratat exact cum a meritat! Din cauza lui ne-am tradat aliatii in Al Doilea Razboi Mondial. Din cauza lui a dainuit comunismul. Fosila aia ar trebui impuscat. Si nici urmasii lui nu-s buni de regi, ca aschia nu sare departe de trunchi. Daca ar veni un nou "maresal" jur ca l-as urma pana la moarte. Trebuie sa vina si sa ia inapoi tot ce au furat politicienii din '45 si pana in prezent.
Încă mai speraţi că soarta României tine de conducere?
Bravo, îmi place, optimişti oameni. De un optimism extrem de naiv.
De-a lungul istoriei s-a dovedit ca pentru zona si mentalitatile noastre, orice extrema duce spre dictatura.Ar fi o solutie, cu conditia ca cei din conducere sa fie,, importati,, de afara.Cei autohtoni nu stiu nici macar cu ce se mananca.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: