Am fost uimita sa aflu ca s-a stins din viata
Avea intr-adevar si parti mai putin bune insa era un om extrem de inteligent. Nu imi imaginez cum putea stii atat de multe, cu adevarat un om de cultura. Chiar daca am doar 16 ani, am ramas surprinsa de inteligenta sa. Dumnezeu sa il ierte
Buna
Nu pot sa zic decat ca, a fost un om cum rar iti este dat sa intalnesti si un om cu o vasta cultura, o intreaga enciclopedie era acest om.
Dumnezeu sa-l ierte!
Un om, cu un har deosebit, un scriitor si un poet talentat, un om de cultura, cu o memorie enciclopedica, un mare patriot.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-i indrume sufletul spre calea de lumina. C.V. Tudor n-a murit, el va trai prin opera sa. Ultima sa poezie, un poem prin care si-a prevestit moartea, este speciala si ne face sa ne gadim, cu nostalgie ca, omul, indiferent cat de important este, are o viata limitata in timp si el poate sa ramana pentru posteritate, prin ceea ce a infaptuit.
Generatiile viitoare isi vor aminti, de aceasta mare personalitate, prin opera sa si nu prin contributia sa la politica Romaniei.
A fost un om sufletist, a fost un om bolnav care, uneori si-a pierdut si controlul, dar aceste lucruri, vor fi uitate, in timp si va ramane pentru posteritate, prin creatiile sale.
Dumnezeu sa-l ocroteasca si sa-l ierte, iar noi sa-l putem regreta si pretui pentru ceea ce ne-a lasat mostenire, noua romanilor.
Este ceva total neasteptat, a fost unul dintre cei mai mari patrioti romani, mereu spunea lucrurilor pe nume intr-un mod adevarat, un politician de exceptie un om deosebit. Eu cred ca doar trupul va pleca dintre noi, sufletul va ramane pentru totdeauna. Odihneasca-se in pace!
Imi pare f.rau! Era un om f.destept ceva foarte rar!
Lumea il aplauda la Te pui cu blondele!
Un om, cu o minte de aur!
Romania a pierdut f.multi oameni cu asemenea mintii!
Multi tineri olimpici pleaca in strainatate!
Deasemenea si doctori, programatori.
Sa se odihneasca in pace!
In sfarsit, nu mai are parte de probleme
Imi pare rau ca a plecat! Mare pierdere pentru tara asta! Om mai inteligent, sufletis si intelept n-am vazut. Pier cei destepti si cei buni si raman rahaturile.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-l ia in grija sa!
Pai, tu daca ai fi intr-o gradina plina de flori, nu le-ai culege mai intai pe cele mai frumoase?
Nasterea e o binecuvantare. Moarte nu prea cred... poate si-a implinit misiunea aici pe Pamant.
Ollyshor întreabă: