| User257 a întrebat:

Salut TPU, cum pot pe aplicația TikTok să postez un videoclip fără să îmi arat fața și cum pot să devin viral? Ce aplicație de editare să postez? Nu mai am idei ce să mai postez, este adevărat că dacă nu postezi zilnic pierzi din urmăritori?

4 răspunsuri:
| literallythesamebruh a răspuns:

Vezi tu, pe aplicația asta nu trebuie să ai vreun talent specific sau vreo abilitate care să te ajute să devii viral. Poți chiar și să furi conținut de pe YouTube și să îl pui acolo, tot va deveni atât de viral încât nimeni nu va ține cont de unde este. Mi se pare ceva nasol, dar a devenit foarte comun, într-un sens prost.

| dullcat a răspuns:

Nu castigi nimic daca ajungi viral cu filmulete inutile.Plus ca nici macar nu este o chestiune de munca, decat in procent infim, in rest fiind vorba doar de noroc si algoritm.

| MihaelaDart a răspuns:

Capcut este aplicație gratuita, cu toate dacă vrei poți cumpăra sa ai acces la alte opțiuni, deși eu cu ea îmi editez videoclipurile pentru tiktok și nu numai. Ai grija la final de video sa ștergi secțiunea de capcut ca să arate că acolo ai editat, eu o elimin de fiecare data. Editează un video pana înveți aplicația ca atare, poți găsi tutoriale pe YouTube.
Bineînțeles că poți pune clipuri și fără arata chipul, nu ești obligat.

| Karina17K a răspuns:

Dacă nu postezi constant risti sa intri in shadowban, adica videoclipurile tale sa nu mai ajunga pe for you. Foloseste hashtag-uri relevante la ele si fii original, căci asta vor oamenii să vadă