| Vlad1928 a întrebat:

Cum sa fac sa intalnesc mai multe personae? Nu neaparat in viata reala, ci sa vorbesc cu ele. Parca socializarea din timpul scolii e fortata, cel putin cu prietenii mei. Persoane cu chef de vorba? Cineva cu vreo idee?

Răspuns Câştigător
| Cameliapantiru a răspuns:

Salut!
Nu, sozializarea cu colegii de clasa/scoala nu e deloc fortata, cele mai bune trei prietene ale mele sunt foste colege de liceu si inca suntem unite si ne intalnim foarte-foarte des (de doua-trei ori pe saptamana) la 16 ani de la absolvire, in ciuda traseelor de viata persoanala si profesionala pe care le-am urmat.
Important, insa, e sa rezonezi cu acei oameni, sa nu fie nimic fortat, ci natural, pastrandu-ti, in relatiile de prietenie, libertatea de a fi tu insuti/insati, de a te exprima liber si deschis.
Idei de a cunoaste oameni noi, posibili noi prieteni? Inscrie-te la cursuri de limbi straine (altele decat cele pe care le studiezi la scoala), de web design sau de fotografie, participa la actiuni de voluntariat, de ecologizare a zonei tale, viziteaza o asociatie de protectie a animalelor din orasul tau si participa la activitatile lor, practica un sport sau ia lectii de dans, de sah, de un canto, de un instrument muzical etc.
Eu, de exemplu, am inceput de doua saptamani lectiile de tango argentian si, desi cunosteam o singura persoana din tot grupul (sotul unei bune prietene ale mele), mi-am facut deja cativa amici, ne intelegem sper, avem lucruri frumoase de impartasit si ne simtim bine, impreuna, in acele ore.
Succes!

3 răspunsuri:
| valitza123 a răspuns:

Una bucata idee aici

| R0R0 a răspuns:

Depinde despre ce doresti sa discuti.

| Vlad1928 explică:

Orice cu oricine.