| cata1123 a întrebat:

cum scasp de cosuri ajutor nu mai rezist sunt asa multe nu cred ca e doar varsta

Funda*

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Zineryt este unul dintre cele mai bune tratamente importiva acneei la ora actuală. Este foarte bun în lupta cu coşurile şi pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curată şi uscată de 1-2 ori pe zi. Aici poţi cîţi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Îl găseşti la orice farmacie şi costă în jur de 30-35 RON. Pe lângă folosirea Zineryt-ului trebuie să ai şi o alimentaţie sănătoasă. Mai puţine dulciuri, grăsimi, sucuri acidulate, mai multe fructe şi legume. Poţi să mai foloseşti şi apă termală (îmi place cel mai mult cea de la Avene), o cremă hidratantă, hrănitoare de la Avene, o cremă de gălbenele pentru cicatrici, rămase în urma coşurilor, plus vitaminele E, A, C şi Zn pe cale orală (şi nu numai). Şi este foarte importantă curăţarea zilnică a pielii (dimineaţa şi seara)! Ai nevoie de un gel de curăţare cât mai bun. Interesează-te la farmacie, şi vei fi ajutat/ă să alegi unul potrivit tipului tău de ten.
Dar cel mai bine ar fi să consulţi şi un dermatolog.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Aplici spirt de 2 ori pe zi, dimineata dupa ce te speli si noaptea inainte de culcare.

| inteligenta a răspuns:

Sall si eu ma plangeam ca am multe cosuri pe nas asa ca intr-o zi, am luat de la avon masca pentru fata cu lavanda si iasomie se numeste planet spa.Am citit instructiunile si dupa 4 saptamana am avut foarte putine cosuri. Cosurile nu mai erau deoarece masca le usuca si apoi trebuie trasa masca de pe fata nu spalata eu nu mai am cosuri acum de loc iti spun eu sa folosesti si tu

| inteligenta a răspuns:

Apropo funda? please

| ingerpufos a răspuns:

Pai si eu sunt fata te inteleg pai incearca niste masti naturale...de ex:2 rosii pisate amestecate cu o lingura de miere de albine o aplici pe fata stai 30 min si apoi te speli sau daca nu foloseste ceva din gama solutions de la avon sau de la farmacie ceva din gama garnier am folosit eu crede-ma ca una dintre acestea te va ajuta sa scapi de ele.kisssper ca te-am ajutat. fundita:.crying

| Pozici_Poze_1989 a răspuns:

Problema vesnica pentru fiecare dintre noi din pacate. Dintre toate care le-am incercar impreuna cu analiza, gineco, dermato... Nu intru in detalii. Este importanta o cura de detoxifiere. Tinctura de soc de la plafar este cred ca cea mai buna( minim 3 luni de 3 ori pe zi) am descoperit Akneil si de cat l-am gasit pe raft toata lumea vorbeste de el. Sunt pastile dar sunt foarte bune, merita atat ca e app 50 ron. Avand in vedere ca facem tot ce ne sta in puteri, sacrificam banutii impreuna cu tinctura de soc sunt ...super super. Extern, ce mi s-a parut ca are rezultate pe langa gama Bioderma, Roche Pose ( efaclar duo) fara sa vb de cele din comert Sunt degeaba. Recomand Avene pentru cine nu isi permite, macar acea crema Tri Akneil folisita in fiecare seara. Deja imi este dragahappy Ceea ce este importanta, curatarea cu o lotiune micelara eu folosesc tot Avene este pentru tenul sensibil pe care il avem toate. Si pentru acele coaarnee local cu Eryfluid antibiotic si se aplica pe cosulet. Pupilici

Întrebări similare