| Yulian_Crystian_1995_Sjwv a întrebat:

cum vi se pare mai buna cafeaua cu lapte sau fara?

21 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cu lapte, nu-mi place deloc fără laughing

| Adry05 a răspuns (pentru Adry05):

Băă voi ați văzut ce scrie anastasia aia rolling on the floor) incredibil. femeia asta se autodepășește la prostie din ce în ce mai mult

| Liviu a răspuns:

Neagra,fara zahar, fara lapte, amara mrrr e sublima happy eu beau cate 2 3 cafele pe zi laughing deh.

| brokxy a răspuns (pentru Liviu):

Mai dormi noaptea? laughing laughing

| Liviu a răspuns (pentru brokxy):

Ai ramane surprinsa ce inseamna o cafea cand te culci la 2 noaptea, te trezesti la 8 dimineata.Ai fi surprinsa sa afli ca dupa o perioada cafeaua nu isi mai face efectu.Nu beau,nu fumez,sunt o fire mult prea sincera pentru secolu asta, trebuie sa am un viciu pe langa faptul ca scuip organe genitale cand conduc, si sunt genu de om care in momentu cand e pieton injura soferi, si cand sunt sofer injur pietoni, deci... trebuie, nu? de unde atata energie.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cu lapte, altfel ar trebui sa o beau tare, pentru gust.

| zurick a răspuns:

Cu lapte, dar fără zahăr.
Pot să o beau si fără lapte, dar cu zahăr, așa că prefer prima variantă.

| Apokales a răspuns:

Fara lapte, fara zahar, fara alte adaugiri. Vreau sa simt aroma naturala a cafelei si sa ma bucur de tarie la fel ca berea tare fara lamaie. Daca beau cafeaua de dimineata cu lapte sau zahar nu simt ca m-am trezit, am nevoie de una tare care sa se duca direct la creier si sa loveasca tare big grin.

| JicaContra a răspuns:

Fiecare ar fetish-ul porpriu la chestia asta
mie mi se pare mai buna cu lapte, insa sunt unii care o beau neagra, FARA ZAHAR... SIIIII LE SI PLACE big grin

| brokxy a răspuns:

Cu lapte si zahar...stiu ca ingrasa dar meh neagra zici ca e otrava chiar si cu zahar. Eu nu o suport tare

| Reghqen a răspuns:

Eu o beau cu o picătură de lapte și cu o lingură jumătate de zahăr.
Câteodată îmi fac și un fel de coffee milk, faci o cafea într-o cească micuță apoi pui cafeaua într-un pahar și umpli paharul cu lapte cald apoi pui zahar și aia e laughing

| Silwian a răspuns:

Ce intrebare este asta? Unde te crezi ..intr un caiet. Gen Oracol?))))

| Pati2500c a răspuns:

Cafeaua cu lapte este toxica. Poti citi pe net sa vezi ca nu este recomandata, am o cunostinta care a baut toata viata cafea cu lapte si la 50 de ani a facut ceva complicatii si a murit sad. Eu nu recomand cafeaua cu lapte

| ioan452 a răspuns:

Salut! De obicei o beau fără lapte și mai tare, ca sa ma învoirez când merg la munca. Dar îmi place și cu lapte

| Usgs a răspuns:

Mi e imi place cu lapte

| Robert150103 a răspuns:

Mie imi place cappuccino cu 'oat milk' (lapte de ovaz). Are un gust mai special si cremos. Iti recomand sa incerci!

Întrebări similare