Da, ai mai pus intrebarea. Si tot tu esti tipu care vrea sa cresca mai inalt de 1.70
Am mai citit cateva chestii pe net, dar acum nu stiu ce sa zic.
Depinde si cum e ea. Trebuie sa ii faci "surpriza" asta in functie si de gusturile ei nu numai de ale tale.
Ai putea sa-i faci un fel de farsa in care sa-ti implici si prietenii. Dar ceva dragut nu sa o bage in sperieti, dar si pentru asta e necesar sa stii ceea ce ii place...
Ai putea face un fel de "joc" din acela cu comori, in care totul sa inceapa de la un mesaj cu o ghicitoare care sa o ghideze intr-un loc anume, apoi acolo sa gaseasca alta ghicitoare si tot asa pana ajunge la destinatie.
Destinatia poate fi un parc sau orice, si acolo sa o astepti tu cu vesnica floare de care tu nu vrei sa auzi nimic, si de aici nu mai am idei...
Puteti face ceva ce ii place, sa mergeti la cinema sau alte chestii.
Sau in parc poti sa apari " de nicaieri" si sa ii canti sau cv de genul asta ( cu un megafon ar fi si mai tare )...
Asta e suficient de nebun?
Daca vi cun un megafon si iti marturisesti iubirea in mijlocul unui parc o sa te auda tot orasul
De exemplu ii poti scrie pe un cearsaf alb cu graff "te iubesc frumoasa mea sau iubita mea esti raza mea de soare tu ma faci sa treiesc cu adevarat" sau scrii tu ce vrei. Asa am primit eu de valentine's day acum 3 ani si l-a pus in fata scolii agatar de un copac dar a fost foarte frumos. Increaca daca vre asa nici nu primesti amanda si fal seara asa dimineata poata sa il vada bafta