| ioanamaria56 a întrebat:

Daca in 15 minute ar trebui sa fiti la scoala si voi de abia v-ati trezit ce ati face?

Răspuns Câştigător
| Ashadow a răspuns:

M-as intoarce pe cealalta parte si as continua sa sforai in speranta ca a fost doar un vis urat.

19 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mă îmbrac în fugă și plec în viteză.
Pa, pa.

greece12
| greece12 a răspuns:

As avea doua variante:sa ma duc in pijama sau sa nu ma duc la prima ora.
Si nu obisnuiesc sa circul in pijama.

| mona a răspuns:

As intarzia oricum asa ca as lipsi de la prima ora probabil

| Chαяtreux a răspuns:

As da un gol pe la primele doua ore laughing

| HighByTheBeach a răspuns:

Salut!
Cred ca nu m-as duce la prima ora, deoarece avand in vedere ca eu traiesc departe de facultate oricum voi intarzia la prima ora de curs.
Bye!

| alexs99 a răspuns:

Avand in vedere ca stau departe de scoala, cel mai probabil nu m-as duce la prima ora.

| andrei1237 a răspuns:

As fugi mancand pamantul.

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Salutare! Eu m-as grabi si as incerca sa ajung la timp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as culca la loc.

| BlackEyedGirl a răspuns:

M-as imbraca foarte repede, daca nu as avea hainele deja pregatite as lua ce as gasi mai repede prin sifonier, nu as mai manca acasa si mi-as lua ceva la scoala, m-as machia la scoala in pauza sau daca mi-e foarte somn si lene, nu m-as duce la prima ora laughing

| TheDifference a răspuns:

M-as imbraca, as lua un caiet si as pleca. Asta fac si daca ma trezesc cu 8 ore inainte laughing

| MihneaIsBack a răspuns:

M-aș îmbracă, aș intra in clasă, iar apoi mi-aș cere scuze pentru întârziere.

| ellaells a răspuns:

In cazul meu, facultate. Pai cred ca nu m-as mai duce la prima ora de curswinking

| Spaz472 a răspuns:

Buna, mie mi se intampla des asa ca invat dimineata si ma culc tarziu..deobicei nu ma duc la prima ora..nu are ce sa imi zica ii spun ca nu mi-a sunat ceasul dimineata sau ceva. hehe, succes!

| mihnea123abc a răspuns:

M`as duce in chiloti.tongue

| DaRaspund a răspuns:

M-as grabi!

| SladeWilson a răspuns:

Lipsesc sau intarzii de la prima ora.

| AntoniaMeme a răspuns:

Deci, m-as imbraca repede si as alerga pana la scoala! Eu fac pana la scoala 2 min... acum depinde laughing)