Bună.
Comentezi mult și foarte, foarte prost!
Pa, pa.
Uite ce e, daca vrei sa raspunzi la intrebarile mele, nu fi rautacios/oasa.Nu ai niciun drept sa comentezi la raspunsul Legiuitoarei!
Nu trebuie sa-l/o bagi in seama!
Da, ai dreptul, dar NUMAI comenta raspunsurile ei la intrebarile mele, pentru ca NU vreau cearta.
E atât de simplu și totuși toți se încurcă în dorințe...
Îți trimit răspunsul în mesaj privat: nu e pentru oricine (și tu ești UNICA):-)
Sa fiu ceea ce doresc sa fiu: frumoasa, inteligenta cu incredere de sine, sa nu pun la suflet orice, sa imi exprim sentimentele direct, rebela dar buna.
Ce-mi imaginez sa devina realitate.Sau macar ceva de nivel mediocru, ca-n casa Foster.
Bună.
Să fie pace în lume şi toţi să aibă tot ce îşi doresc,câinii să trăiască cu câte un părinte, toţi oameni să fie buni, sufletişti, toate ţăriile să aibă, din ce să trăiască.
PACEA SUĂREMĂ.
Aş vrea să mă pot teleporta într'un anume loc, oricând vreau şi pentru cât timp vreau, însă fără să mi se simtă lipsa în locul din care am plecat.
Ca eu si familia mea(mama, tata) si porcusorii mei de guineea sa traim vesnic
Sa mai am un infinit de dorinte. Ca sa pot cere tot ce vreau, oricand vreau! Tu?
F?
Sa avansam toata lumea in tehonologie sau ca toti oameni sa nu le mai fie foame niciodata nici sa se mai duca la W.C stiti voi la ce ma refer cand spun w.c si sa nu ne mai fie sete niciodata dar asta inseamna ca nu am mai fii oameni.
Eu îmi doresc cel mai mult să fiu eu însămi, fără să îmi pese de părerea altora. Mai am câteva dorințe, dar sunt mai neînsemnate. ★☆★
anonim_4396 întreabă:
Kodokuna întreabă: