Saraca de tine. Este foarte usor sa dai indicatii sau sa-ti dai cu parerea. Promit ca eu ma voi ruga pentru tine. Altceva nu pot face si nu va putea sa faca nimenia nimic. Situatia ta familiala este foarte grea. Toti tinerii cand ajung la maforat doresc sa plece de acasa ca sa fie liberi. Intradevar toti avem dreptul la viata, dar; Este raucu rau, dar mai rau fara rau. Indiferent unde vei merge, sa nu uiti ca nu te va ajuta nimeni, Toata lumea isi vede de interesul propriu. Nu te increde in nimeni. Sa nu crezi ca daca vei pleca de acasa va fi mai bine sau cineva va avea grija de tine. Dimpotriva, i-si va bate joc de tine ori cine care va avea de cules ceva de la tine. Ce poti face tu? In cearca sa te inchizi in tine. Incearca sa ai un control asupra ta. Incearca sa intelegi pe fiecare asa cum este. Ia de la fiecare tot ce este mai bun iar ce nu da la o parte. Tu comportate asa cum crezi tu de cuviinta si vei vedea ca lucrurile se vor rezolva. In viata treci prin fel si fel de perioade. Asa se spune; Dupa ploaie vine soare. Nu fi trista, toate trec si fi sigura ca parintii tai nu fac dinadins. Viata este foarte grea si probabil ca nici ei nu mai pot. Ai rabdare si sigur va fi bine. Astept sa -mi spui ca te-ai impacat cu parintii tai si ca totul ete bine. Un singur lucru; Sa nu uiti ca in aceasta lune suntem singuri. Mediteaza. Pa
Nu cred că adevăratul motiv e cel cu uşa, nu e suficient de întemeiat pentru ca să evite o discuţie cu tine. Îţi sugerezi să mergi şi să vorbeşti cu mama ta să o întrebi de ce e supărată pe tine. poate ar trebui să o înţelegi şi tu pentru că situaţia din ceea ce spui tu (tatăl tău) nu pare ok. Probabil e stresată şi stând prost cu nervi se descarcă pe oricine. Încearcă să o înţelegi şi să o ajuţi, mergi şi explică-i că nu intenţionat ai trântit uşa. Nu poţi munci, dacă nu ai 15 ani împliniţi nu e corect din punct de vedere legal. Baftă!