Da esti varcolac! Cred ca te uiti la filme de groaza si nu este tocmai ok pentru tine. Vorbeste cu a tai sau mergi la psiholog
Natura noastra este din nastere inclinata spre rau. Si nu orice fel de rau, ci chiar spre acela inimaginabil. Nu stiu daca poti realiza cat inseamna "inimaginabil". Adica omul poate sa faca si sa isi faca rau si cu gandul, ci cu fapta extrem, extrem de mult ca pana si Satana ar ramane uimit, chiar daca raul este de la el. Si nu glumesc cand spun asta.
Dar multumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru ca nu ne-a lasat pe mana celui rau; pentru ca ne iubeste, Bunul nostru Tata ceresc a intervenit in vietile noastre si zilnic ne ocroteste.
Cu toate acestea, Dumnezeu este limitat de vointa noastra, de alegerea noastra. Ce vreau sa iti spun este ca inca de cand am fost creati, Dumnezeu ne-a inzestrat cu capacitatea de a alege. Si eu astazi te sfatuiesc ca pe un frate sa alegi sa renunti a-ti mai lasa mintea si inima sa rataceasca in astfel de ganduri rele.
Ce seamana omul, aceea va si secera. Dumnezeu te va ajuta in alegerea ta de a depune eforturi ca sa nu mai lasi gandurile sa zboare in voie in mintea ta. Gandurile trebuiesc tinute sub control permanent, si ele trebuiesc indreptate intotdeauna spre bine. Trebuie efort zilnic in privinta aceasta. Daca le lasi de capul lor, gandurile se indreapta spre rau pentru ca asa este natura lor. Iar raul ne va afecta viata mai mult decat ne putem imagina.
Tu consideri ca vazul si auzul ti s-au imbunatatit, pentru ca vezi lucruri care nu sunt reale. Sa stii ca situatia ta e grava, iti debuteaza schizofrenia. Mergi la psihiatru cat mai repede, sa se mai aleaga ceva.
Daca nu e la misto, zic sa lasi filmele horror ca nu-s de tine si sa incepi sa realizezi ca nu exista chestii de astea. Folosteste-ti creativitatea in alte domenii.
Esti amuzant/a
E totul in imaginatia ta, e ok. Sa-ti explic.
Cu cat te gandesti mai mult la ceva, cu cat incerci sa-ti dai seama mai mult daca ti s-au schimbat ochii sau parul, cu atat o sa ti se para ca e ADEVARAT si ca S-AU SCHIMBAT.
Sunt chestii legate de mintea ta. De exemplu exista videoclipuri numite "subliminale". Daca asculti o noapte videoclipuri de genul atunci dimineata o sa ti se para ca vezi diferente dar tu esti SINGURUL care le vede.
Daca nu ma crezi atunci intreaba-ti prietenii sau parintii daca vad diferente.
Esti cu siguranta influentat/a de ceva din jurul tau.
Poate sa fie ceva mic precum statul de unul singur in camera pe intuneric, locuitul intr-un mediu urban cu diverse zgomote ce vin din cand in cand de la vecini, filmele sau cartile citite etc.
Si eu am obiceiul de a ma gandi la toate lucrurile posibile daca nu sunt obosit.
Ti-as recomanda sa incerci sa faci sport inainte de culcare si sa vezi daca ti se mai intampla. Eu de obicei adormeam mult mai usor dupa.
Dupa mine nu este dragut. Este un cosmar
Mergi la un psiholog.
Mergi la doctor Nu trebuie sa iti fie rusine cu ce crezi ca vezi sau simti.
Mergi si vorbeste cu cineva care te poate ajuta
Incearca sa nu te mai gandesti la chestii de genu, stai mai mult cu familia, prietenii, distreaza-te, etc. incearca sa mananci mai mult ca de obicei, Vopseste-te castaniu.
Sa ma vopsesc? Sunt ca si mort daca am facut aceasta greseala