| Simona369 a întrebat:

De cateva zile am o mare prioblema si am inceput sa merg cu groaza la scoala. Acu 3 zile 3 baieti au vrut sa ma spele (sa ma inbulgareasca asa cum stiu ei ca niste salbatici) si ca prin minune am scapat, insa acum sunt 10 si nu stiu ce sa mai fac... cu cat trec mai multe zile cu atat sunt mai nervosi si mai hotarati sa ma spele. Ce sa fac? Sunt total ingrozita fiind ca nu ma pot lupta cu ei. Sunt in stare sa ma spele chiar si in fata unui profesor. Chiar nu stiu ce sa mai fac. Va rog sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| blueangel99 a răspuns:

Te înţeleg. Şi eu am păţit asta în clasa a-4a, şi alte fete de la mine din clasă. Ştii ce să faci? Tu şi alte fete faceţi o alianţă, şi (sper că sunteţi multe) tăbărâţi câte 2-3 sau 4 pe un băiat, şi băgaţii zăpadă în ochi, mânjiţii faţa cu zăpadă, şi înarmaţi-vă repede cu bulgări, ca ăs le daţi şi pe haine. Asta trebuie făcut REPEDE. Şi să vezi ce bine e după smug

Numai bine şi multă baftă!

9 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Trage la masea ceva inainte ca sa nu mai simti frigul.

| IMC90 a răspuns:

Pai nu? happy Trebuie sa invatam sa ne adaptam in fiecare situatie laughing

| Simona369 explică (pentru IMC90):

Esti total/a!

| IMC90 a răspuns:

Stai linistit, nici n-aveam de gand laughing

| UbexFlo a răspuns:

Doamne, da` ce e mare chin de te sperii asa?straight face Se joaca si ei.Joaca-te si tu, asa e iarna.

| Simona369 explică (pentru UbexFlo):

Da pe naiba, pe alte fete le puneau jos si le loveau cu picioarele in tib ce le infundau de zapada la cap... se joaca... sigur, nimic grav.

| blueangel99 a răspuns (pentru UbexFlo):

@UbexFlo Da, joaca precum joaca, dar în acest caz, de la joacă la bătălie e un singur pas.
@Simona369, ia zi... le-ai dat peste nas băieţilor? S-au învăţat minte?

| doc69 a răspuns:

Spune-i tatalui tau si vino cu el direct la ei

| Simona369 explică (pentru doc69):

Sunt in a 8-a.