anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce lumea fură din magazine sau super marketuri, este adevarat ca nu toti face m asa, dar sunt si oameni care fură din magazin, sub pretextul ca nu au bani de pîine, indiferent de cum ar sta lucrurile, săracia si lipsurile nu ar trebui sa impingă pe nimeni spre furt. Crede ti ca se vor termina cu hotii?

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Nu. Unii fura din nevoie, insa foarte multi fura din cauza cleptomaniei. Am o cunostinta care lucreaza ca agent de securitate intr-un supermarket (nu la noi in tara) si multi dintre cei pe care ii prinde sunt bine imbracati si fura chestii de care chiar nu au nevoie, precum 10 balsamuri de par sau oua kinder. Nu are intotdeauna legatura cu tara si cu saracia.

9 răspunsuri:
| mdaria a răspuns:

Mai grav este atunci cand oamenii fura cu buna stiinta, si vorbim aici de cei care au deja multi bani.

| Violleta2022 a răspuns:

Cleptomania este o boala mentala, pe care o au chiar si cei cu bani multi, si sigur nu va dispare de pe fata pamantului.

Uite aici celebritati care-s cleptomane:
Britney Spears
Lindsey Lohan
Megan Fox
Farrah Fawcett
Winona Ryder

sursa: https://medium.com/......2bc5b60ba7

| OldSoul a răspuns:

Uita-te in ce tara traim, uita-te cate locuri de munca sunt si apoi ve intelege ca asta e singura sansa a unora de a supravietuii.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

NU cred ca se vor termina cu hotiile,e putin probabil,unii oameni fura de nevoie ca de,saracia ii impinge pe la tot feluri de lucruri rele,ce crezi ca oamenii astia o fac de placere? o fac de nevoie pentru ca sunt disperati,vorbesc acum despre oamenii aia saracii fara pic de sprijin,amarati,vai de mama lor care au vrut o viata cinstita dar nu au avut de ales si a trebuit sa recurga la astfel de masuri, cazuri ca astea exista, ca mai sunt altii care nu vor sa munceasca si prefera sa isi castige existenta asa asta e altceva, sunt situatii si situatii, pai aici in tara asta oamenii de aici au ajuns sa se fure unii pe altii datorita sistemului prost din tara.

| Fumiko a răspuns:

Nu,dar uni chiar fura din nevoie ca tara nu face chiar nimic crying

| Djsssbdkbdodb a răspuns:

Nu cred ca se vor termina. Situația financiara a unor locuri(sate,orașe, comunități) este din ce în ce mai proastă. Asta cu sărăcia, de obicei, e doar o scuza. Nu exista nici un motiv bun sa furi, dar unii nu se pot abține. Se pare ca, in ultimul timp, oamenii sunt din ce in ce mai înapoiați, in loc sa fie din ce in ce mai dezvoltați.

| PimballWizzard a răspuns:

Asteapta pana ajung dictator si nu mai fura nimeni laughing

| Florina7890 a răspuns:

Niciodata daca nu se iau masuri, asupra minciunilor lor.

| gabitza1994 a răspuns:

Eu nu cred ca se va termina!