| FrancezuRN a întrebat:

de curând am avut niște probleme cu soacra și va trebui ca eu, soția și fiica de un anișor să închiriem o garsonieră, eu muncesc de luni pana vineri intr-un depozit pe 2100 de lei, soția mea are un venit de 300 de lei la sfârșitul lunii, și am găsit o garsonieră la 200€, întrebarea mea este m-as descurca cu cei 2100 de lei sa întrețin și soția si fetița?

3 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Sigur nu.
Da ea nu are maternitate sau cum ii spune, dupa copil pana la 2 ani? Nu stiu cat trebuia sa ia 800 de lei.Da bine doar daca a muncit inainte sa faca copilul.
Crede-ma nu ai cum sa te descurci.Platesti chiria 1.000 de lei aproape,taxele care vin (apa, gaz, curent, drusal...), mancarea si mai ales ca aveti un copil mic 100 si ceva de lei pe putin se duc ca si ochiu, intr-o luna si 100 sa cheltui pe saptamana is 400, apoi scutece, apoi haine, poate mai si fumati.Nu ai cum clar
Gaseste si tu ceva la 120 o garsoniera sau chiar apartament cu doua camere.Mai greu gasesti dar cauta ca e mai ok totuai is 600 de lei nu 1.000.La 1.000 sa ajungi cu tot cu taxe si tot e bine.
Crede-ma stiu din propria experienta si eu tot incerc sa ma mut cu prietenu in chirie si facem pe noi de frica.

| RAY a răspuns:

2100 plus 300 = 2400 ron,ba da eu spun ca va descurcati,desigur fara tigari, bautura, chefuri, jocurii de noroc, sotia ta de ce nu castiga mai mult? da fetita la gradinita iar ea la munca

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Daca rotunjim da 1.000 de lei numai pe chirie.Pe mancare avand in vedere ca au si copil da pe luna pe puntin 500 600 ca pe langa mancare lor ii mai trebuie si lui fructe,lapte,biscuiti,legume etc,apoi mai platesti si taxele,acum e vara da apa tot consumi iar centrala (ca asa ai apa calda banuiesc) merge,aragazul consuma gaz, masina de spalat apa si curent, frigiderul la fel, poate are hota, aer conditionat daca nu becuri tot are tv la fel un pc ce funcioneaza cu curent, cablu, internet.Gunoiu il duce, de imbracat se imbraca, la doctor banuiesc ca merg.Cat crezi ca rezista asa?
Poate daca nu fumeaza, tin cura, nu ies din casa, se imbraca cu aceleas haine, nu ii mai ia copilului jucari si pampers si aprind o lampa o sa le ajunga.
Asa mai bine ia o chirie mai ieftina si se descurca.