Eu fac o lista (fictiva binenteles) cu ceva de genul: obiceiuri care imi plac si ma fac sa ma simt bine (de genu sa alerg dimineata o juma de ora in parc, sa citesc o carte pe luna, sa ies in oras in cel putin doua seri pe saptamana, sa-mi iau un liber legat de week-end si sa plec vreo 3 zile la munte. etc), sau poti sa-ti mai propui ceva de genul: "sa fac un lucru de care mi-e frica o data pe zi". Incearca sa-ti descoperi talente ascunse, ce te face fericit, ce te relaxeaza si te bine dispune. Incepe un regim (nu neaparat de slabit sa nu intelegi gresit), practica un sport la care esti bun si iti place, iar daca ai deja o prietena experimenteaza mai multe cu ea, impreuna cu ea, orice poate fi un pic mai antrenant pentru voi. Sunt o gramada de chestii pe care le poti face sa nu mai fi plictisit! Totul e sa faci primul pas, restul vine de la sine
Bea câteva doze de bere (suficiente cât să te pişi pe o masină de poliţie, dar nu prea multe ca să poţi fugi). Şi ai asctivitate toată noaptea.
Stai liniştit, poliţiştii nu aleargă repede, mai ales ăia cu burtă.
Fiecare om se simte bine in felul lui, uni se distreaza alti stau singuri.Iesi cu prietenu acordati ceva timp pentru tine si fa ceea ce iti place nu te ferii sa incerci ceva nou fie ca e o freza sie ca e o melodie sau orice altceva.
Felicitari pentru modul de gandire.Deja ai facut un pas important, punandu-ti astfel de probleme.Important este sa nu clachezi.Si nu uita ca daca nu am avea si probleme in viata, plictiseala si monotonia, ne-ar invinge.Esti tanar, priveste in jur si vei reusi in curand sa vezi ceea ce cauti.Mult noroc.
Iesi tu singur din monotonie, nu iti fie frica sa incerci lucruri noi.iti place de o fata? spune-i! stiu ca e greu,dar tocmai asta face viata frumoasa, inima care bate mai sa sparga pieptul, adrenalina, frica de ceva nou, emotiile...
anonim_4396 întreabă: