| Criss001 a întrebat:

de mai mult timp vreau sa-mi iau un hamster si ai mei sunt de acord, doar ca le e frica sa nu luam vreo boala de la ei. Puteti sa-mi spuneti daca e vreun risc sau cam ce pot lua de la ei? Daca aveti un hamsteri spuneti-mi si mie cum e, daca aveti vreo problema cu ei .Multumesc.scuze de categorie

4 răspunsuri:
| MeGustaaa a răspuns:

Nu si eu am nu exista acest risc probabilitatea este foarte mica sunt foarte dragalasi daca au locxuit in locuri curate in petshop-uri nu poate exista acest risc in schimb trebuie sa il tii intr-un loc curat rumegusul sa fie cumparat si sa aiba o alimentatie sanatoasa bafta!

| MeGustaaa a răspuns:

Si il am cam de 3 luni si nu am nicio problema

| Șosețică a răspuns:

Nu am vreun Hamster dar te pot ajuta happy...
Nu e nici un risc sa iei vreo boala dar daca chiar vrei sa fi 100% sigura, atunci poti sa cumperi un hamster si sa ii faci carnetel de sanatate (din cate stiu sa poate)...
Probleme nu prea poti avea cu el, doar trebuie sa ii dai mancare de 2-3 ori pe zi si sa faci curat in cusca cand vezi ca e murdara happy
Hamsterul este un animal foarte dragut si majoritatea hamsterilor nu sunt galagiosi... Te poti juca cu el cand vrei cu el happy

- Sunshine tongue

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Nu prea poti lua nimic de la ei. adica ai grija doar sa ti dea sanatosi ca in rest nu prea au boli. am avut si eu 6 ani si nu am patit nimic.