Buna. La inceput nu vezi ce poza ai de profil la tup.
Si acum sa stii visele au o semnificatie asta e rau ai grija. Cred ca te joci jocuri prea asa si asa! Sa sti si la ori ce film poti visa noaptea inainte si eu visam urat cind eram mic dar nu mai visez nimic. si mama ta ce zice in legatura cu asta. Teai speriat de ceva in ultima vreme sau ce ce ai facut
bine ca nu visezi sobolani singe si altele ca era de rau ok bafta diseara poti sa ma mai intrebi daca mai ai vreo neramurile sa vorbim in particular prin mesaje ok! vise placute!
Mama nu zice nimic, nici nu stie ca visez urat. Ma pot uita la filme horror. De jucat ma joc doar "Call of Duty 5", "SA:MP" si "Car Mechanic Simualtor2014"
Aha mai maicamia eu cind visam urat ea imi spunea ce ai visat si ma incuraja si bunicamea
Dar ce ai facut inainte de toate astea
Pai mie nu mi-e frica, si mama nici nu vrea sa auda ca mi-e frica. Nici nu mi-e frica, doar ma mir ca dc visez asa ceva.
Uh ma cum nu stie maicata de astea pai spune-i si ei visele urate nu-s prea bune
Pai stie ca nu mi-e frica!
Aha apai nu stiu o sa treaca stai linistit vei vedea in seara asta gandeste-te la lucruri frumoase cum ar fi " Bebelusi flori soare curcubeu " si evident " sfinta cruce " spune-mi maine ce ai visat ok
sau cum te-ai simntit dupa ce ai facut astea.