| MissVamp a întrebat:

deci, colega mea de banca, are o problema se numeste hiperhidrozafocala...foarte complicat si problema ei consta in transpiarea palmelor,nu ii transpira putin,ci exagerta, odata chiar mi-a aratat, isi misca palmele ca un evantai si ma enerveaza si lasa transpiratie pe banca uneori...scarbos dar adevarat ce sa fac ca sa nu mai transpire exagerat! sugestii pentru funda!

Răspuns Câştigător
| beautifulday a răspuns:

Daiana e de treaba, dar daca a zis doctorul ca nu are ce sa ii faca aia e. am stat si eu cu ea in banca si se stergea pe mine ahhh aoleu...

| MissVamp explică (pentru beautifulday):

Asa imi face mie aceasta rory 19 de pe TPU

7 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Tu nu poti face nimic, ea sa se duca la o consultatie de specialitate.

| MissVamp explică (pentru evenso):

Pai s-a dus dar problema e ca..nu are ce sa ii faca si eu sunt exasperata

| evenso a răspuns (pentru MissVamp):

C'est la vie, daca pe tine te deranjeaza ca lasa urmele de transpiratie pe banca roaga-l frumos sa stearga dupa ea.

| MissVamp explică (pentru evenso):

Asa ar trebui voi incerca sa remediez problema

| evenso a răspuns (pentru MissVamp):

Nu este vina ei ca are o problema - trebuie sa traiasca cu asta daca nu se rezolva medical, sunt multi oameni in lumea asta cu diferite probleme de sanatate si noi "ceilalti" trebuie sa le intelegem si sa le fim alaturi.

| malyina a răspuns:

Eu nu cred ca medicul nu are ce sa-i faca. Eu am fost la consul si mi-a recomandat lotiunea de la Odaban. A avut efect. Am luat-o de aici http://www.antitranspiratie.ro/.