O mutatie, sau o farsa idioata.
Nu am mai auzit in nici o mitologie sau poveste oculta asa ceva.
Desi este interesant!
Sa fiu serios, in ultima perioada, lumea animala sufera mutatii genetice in primul rand din cauza activitatilor poluante a omului. Chear si oameni sunt ce se nasc cu coarne, serios.Deci, mai, mu-ti mai face griji, bine ca nu stia sa se foloseasca de acel corn )) Bafta!
Trebuia sa ii dai niste parizer si sa o imblanzesti, pe urma vindeai bilete la poarta casei pentru cei care vroiau sa vina sa o vada. exista tot felul de malformatii genetice, probabil pisica cu corn in frunte e o greseala genetica. Pe de alta parte e posibil sa te ia somnul in tocul usii si sa visezi si soareci cu cap de iapa, sau sa-ti fie frica de biata pisica neagra si-atunci imaginatia sa-ti debordeze in tot felul de halucinatii vizuale...Nu te contrazic, nu zic ca n-ai vazut. Asa cum pot exista atatea.
M-am gandit ca poate cineva i-a lipit cornul ca se sperie lumea, dar nu stiu ce sa zic, poate o fi fost o mutatie asta cred eu.
Oricum chestia e ca daca o prind ajung celebru, poate chiar o sa primesc bani pe ea, e o chestie foarte ciudata, cred ca as fi primit bani multi pe ea, eu asta m-am gandit.
Mai Alex, stii ca este posibil ca un idiot sau mai multi, care nu au mila sa ii fi infipt ceva in frunte. Eu i-as impusca pe genul asta de ratati fara drept la viata.