Infricosator? Cand am mers noaptea, tarziu, in cimitir, sa las un buchet de flori si sa aprind o lumanare la mormantul mamei. Trebuia neaparat.(n-am fost singura, dar tot mi-a fost teama)
Ciudat? E ca uneori cer iertare celui care, de fapt, trebuia sa-mi ceara el mie. Na, mai trec cu vederea, dar nu inseamna ca uit.
Rusinos? N-am facut nimic de care sa ma rusinez.
Tu Iri, mi/amintesc...ea s/a stins in perioada asta a postului, asa/i ca am dreptate? Parca acum te vad...cat de distrusa erai. Scuza/mi si tu glumele mele mai deplasate, doar ma cunosti ma, stii ce pramatie sunt !
Da, pe 12 aug, iar pe 15 aug, de Adormirea Maicii Domnului a fost înmormantată. Eu simt, inima imi spune, ca i-a fost aleasa ziua asta speciala. Mama o iubea nebuneste pe Fecioara Maria. O iubea...Si ce coincidentă...Tocmai de adormirea ei! Iti vine a crede ca au trecut 5 ani? Cat de repede, parca numai saptamana trecuta a fost.
Da, azi i-am facut si parastas la mormant. Tu stii ca-i fac mereu. Si, culmea, alti cretini ma fac atee, pe aici.Nici nu ma cunosc si vorbesc aiureli.
Foarte frumos... multumesc.
Din acest moment ai pierit pentru mine si inima mea. Sa nu te mai vad in fata ochilor.
KiddaDot întreabă:
YiaSwimsInTheWater întreabă:
Andreeamaria2106 întreabă: