| DaniAdrian a întrebat:

Deci...pentru voi care a fost cel inficosator/ciudat/rusinos lucru pe care la-ti facut vreodata?

6 răspunsuri:
| zxzx a răspuns:

Nothing.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Infricosator? Cand am mers noaptea, tarziu, in cimitir, sa las un buchet de flori si sa aprind o lumanare la mormantul mamei. Trebuia neaparat.(n-am fost singura, dar tot mi-a fost teama)
Ciudat? E ca uneori cer iertare celui care, de fapt, trebuia sa-mi ceara el mie. Na, mai trec cu vederea, dar nu inseamna ca uit.
Rusinos? N-am facut nimic de care sa ma rusinez.

| Cruciuliță a răspuns (pentru floresdemayo):

Tu Iri, mi/amintesc...ea s/a stins in perioada asta a postului, asa/i ca am dreptate? Parca acum te vad...cat de distrusa erai. Scuza/mi si tu glumele mele mai deplasate, doar ma cunosti ma, stii ce pramatie sunt laughing!

| floresdemayo a răspuns (pentru Cruciuliță):

Da, pe 12 aug, iar pe 15 aug, de Adormirea Maicii Domnului a fost înmormantată. Eu simt, inima imi spune, ca i-a fost aleasa ziua asta speciala. Mama o iubea nebuneste pe Fecioara Maria. O iubea...Si ce coincidentă...Tocmai de adormirea ei! Iti vine a crede ca au trecut 5 ani? Cat de repede, parca numai saptamana trecuta a fost.
Da, azi i-am facut si parastas la mormant. Tu stii ca-i fac mereu. Si, culmea, alti cretini ma fac atee, pe aici.Nici nu ma cunosc si vorbesc aiureli.

| Liviucu a răspuns (pentru floresdemayo):

Foarte frumos... multumesc. happy
Din acest moment ai pierit pentru mine si inima mea. Sa nu te mai vad in fata ochilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am înregistrat pe site-ul ăsta.