Salut TPU,
Deci situatia se cam prezinta in felul urmator: anul acesta urmeaza sa se organizeze reuniunea de 10 ani de cand am terminat liceul. Sincer abia astept. Lasand la o parte riscul de fi bombardat cu tot felul de laude din partea unor colegi despre cum au decurs pentru ei acesti 10 ani, chiar sunt entuziasmat de ideea revederii.
Acum, curiozitatea mea este urmatoarea: cum se desfasoara organizarea reuniunii? Adica lasand la o parte cele doua momente, strigatul catalogului si masa de la restaurant, evenimentul asta cine ar trebui sa il organizeze? In principiu, ar trebui sa fim mai multi care sa ne punem de comun acord si sa ne mobilizam pentru organizare?
Ideea e ca nu mi-ar displace ideea sa ma ocup de organizarea reuniunii, dar as vrea sa aflu cateva detalii de la persoanele de pe aceasta platforma care au trecut prin aceasta experienta si care ar putea sa imi impartaseasca cateva idei.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Un lucru tare furmos, intr-adevar, sa te reintalnesti cu fostii colegi si cu cat trec anii, sa va mirati de schimbarile aparute pe fata si trupul vostru, in cariera voastra, in viata de familie samd.
Noi acum organzam intalniri in functie de cand venim astia din strainatate, ca eu sunt in Australia, mai am 4 colegi in USA, Canada si destul de multi prin Europa. Am serbat deja intalnirea de 10, 20, 26, 35 si om vedea daca anul asta ajungem mai multi prin tara sau nu, ca mai facem si intalniri adhoc.
Pentru inceput, puteti forma un grup pe messengerul FaceBookului unde puteti discuta ce doriti sa faceti:
- cine are timp liber si se poate ocupa de organzare o poate face voluntar, sau imparte sarcinile cu inca unul sau doi colegi care se ofera sau au timp.
- cadeti de acord asupra datei de intalnire, cand toata lumea este acasa (daca-i vara asigurati-va sa fiti pe langa casa cat mai multi).
- daca doriti sa mergeti dimineata la liceu, sa va intalniti cu profesorii si toti colegii, este o optiune frumoasa.
- ori poate doriti sa va intlaniti la o terasa sau cafenea
- cine are contactele colegilor sa faca publica lista cu telefaonele, sau sa se anunte intre ei.
- se propune si se alege un restaurant unde-si permit marea majoritate sa mearga (cu siguranta sunt si oamnei simpli si modesti, care nu-si permit unul de lux, adica scump), se cere confirmarea si se face rezevrarea la restaurant pentru data respectiva.
O varianta ieftina este sa va intlaniti la o terasa de vara, unde puteti sa serbati revederea, mai modest si pentru buzunarul omului d erand, ca pana la urma nu conteaza meniul sofisticat d ela restaurant, ci oamenii cu care discuti.
Noi alegem in ultimii ani sa ne intalnim la o terasa mare care are atat mancare cat si pizza pe vatra, plus sucuri, bere si vin, deci acopera cam toate preferintele culinarea si ne confera posibilitatea sa ne mutam de la o masa la alta, ca sa stam de vorba intre noi.
Mare scofala nu e, se hotarasc niste oameni sa organizeze, anunta pe cei care trebuie sa participe, cauta un restaurant, strang niste bani si cam aia e.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.141.46.29) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro