| extremer11 a întrebat:

Salut TPU,
Deci situatia se cam prezinta in felul urmator: anul acesta urmeaza sa se organizeze reuniunea de 10 ani de cand am terminat liceul. Sincer abia astept. Lasand la o parte riscul de fi bombardat cu tot felul de laude din partea unor colegi despre cum au decurs pentru ei acesti 10 ani, chiar sunt entuziasmat de ideea revederii.
Acum, curiozitatea mea este urmatoarea: cum se desfasoara organizarea reuniunii? Adica lasand la o parte cele doua momente, strigatul catalogului si masa de la restaurant, evenimentul asta cine ar trebui sa il organizeze? In principiu, ar trebui sa fim mai multi care sa ne punem de comun acord si sa ne mobilizam pentru organizare?
Ideea e ca nu mi-ar displace ideea sa ma ocup de organizarea reuniunii, dar as vrea sa aflu cateva detalii de la persoanele de pe aceasta platforma care au trecut prin aceasta experienta si care ar putea sa imi impartaseasca cateva idei.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mare scofala nu e, se hotarasc niste oameni sa organizeze, anunta pe cei care trebuie sa participe, cauta un restaurant, strang niste bani si cam aia e.