anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut "TPU"! Desi intrebarea mea cred ca este una aberanta as dori un raspuns clar,chiar daca totul se leaga! Sunt fata si de obicei imi plac sporturile extreme, adrenalina, energia fara limite chestii din astea! tin cont ca ma cheama Simona Andreea (numele de familie nu il spun) Stiti toti ca pe 29 este Sf.Andrei... se spune ca este noaptea strigoilor! Nu imi plac strigoi dar imi plac vampiri! Am dinti crescuti foarte ascutiti! (Nu ca mas crede un vampir dar vreau raspunsuri concrete)Toate persoanele care le-am aratat dinti mei au spus ca nu este ceva normal.Imi place sa fiu eu! Adica sa ma comport normal.Nu am multi prieteni! Nu rad prea des!happy Dar daca un baiat ma enerveaza! si care este mai mare ca mine eu il bat. si sunt mai multe persoane care pot sa le bat... Am o putere energetica! funda! pentru cel mai bun raspuns! vreau un raspuns in care sa-mi spuna cum se leaga chestiile astea

2 răspunsuri:
| MarcŞiAtât a răspuns:

Probabil ma veti crede obsedat, frustrat etc... dar...mi se pare excitant sa iei bataie de la o fata thinking

| lKopilasFaraNasl a răspuns (pentru MarcŞiAtât):

Exact! Asta am spus si euhee heesmug dar nu stiu ca eu ii bat pe toti desi sunt fataaaa! LOL innebunesc daca nu aflu in raspuns cat mai repede dar concrethappy