| BRG a întrebat:

din toamnă începe o nouă emisiune prezentată de Mihaela Rădulescu, numită între prieteni, la Antena 1, vă plac emisiunile Mihaelei? Crede-ți că ea a venit în țară doar pentru a trage emisiunea, sau m ai mult pentr-u Dani Oțil? Și ca o coincidență, amîndoi(și ea și Oțil)au ambii emisiuni la același post tv antena 1.Crede-ți că ea îl iubește pe Dani? Vă mulțumesc tuturor pentru răspunsuri. O zi frumoasă, și o vară splendidă concediu plăcut tuturor.

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Mulţumesc pentru această veste!
Îmi plac foarte mult emisiunile ei.
În rest mă abţin de la comentarii. Este viaţa ei şi este liberă să facă cu ea ce vrea. Nu e treaba mea pe cine iubeşte Mihaela Rădulescu.

3 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna, nu cred ca ma intereseaza pentru ce a venit in tara s-au pentru cine, importanta ar fi emisiunea pe care o va prezenta, in rest, no coment, fiecare are dreptul la viata sa si-o traiasca cum vrea, nu crezi?:d o zi cat mai placutawave

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus, apreciez ceea ce a făcut Mihaela Rădulescu ca om de televiziune și chiar aștept cu interes următoarele ei evoluții pe micul ecran. Restul nu mi se pare important. O zi cu zâmbet să ai!

| pwp a răspuns:

Cred ca chiar il iubeste, avand in vedere ca frumos nu prea e big grin
o respect foarte mult pe Mihaela pentru ceea ce e!