Salut Octavian!
Inseamna ca a fost coleg, si nu prieten.Probabil acel coleg la care te referi tu, este unul arogant, si daca e asa, imi face un serviciu ca nu ma baga in seama, oricum ar fi fost obositor sa vorbesc cu oameni de genul.
O zi buna!
Sunt multi de astia nu numai unul si pe altii nici macar nu-i plac.
Nici eu nu as vrea sa-i bag in seama si daca nici el nu o face, nu ma intereseaza deloc.
E mult mai bine, nu trebuie sa depui efort sa iti faci prieteni.Prietenii se fac in mod natural, sunt atrasi pe personalitatea ta ( cei adevarati). Daca nu vrea sa va intelegeti, si are alta mentalitate, si alta directie, let it go
Da ai dreptate, asa e cel mai bine.
De acord cu tine frate.
Te salut, fratie
Cum m-as simti? Pur si simplu socat frate pentru ca toti colegi care i-am avut sunt falsi pe fata si daca m-as intalni cu unu din ei ma fac ca nu il vad. Dar daca intalnesc o fata (colega) nu am de ce sa o ignor.
Pe mine nici nu m-ar interesa asa tare, si eu m-as simti un pic aiurea daca m-as intalni cu un coleg de gimnaziu si el sa nu ma bage in seama ca si cum nu ne-am fi cunoscut vreodata si oricum nici eu nu i-as baga in seama pe majoritatea colegilor mei daca i-as vedea pe strada dupa terminarea verii nu ar fi prima oara oricum eu nu am legat vreo prietenie cu ei si nici n-am ceva in comun cu ei doar faptul ca stam mult pe pc si pe telefon.
Eu mai vorbesc cu ei.Iesim ocazional in oras.
Nu ne-am indepartat aproape deloc. Desi mai sunt cativa care nu ne prea baga in seama.
Daca el ma evita, il evit si eu. Dra de obicei m-am inteles bine cu majoritatea colegilor din gimnaziala. Suntem si prieteni pe facebook.
Probabil abia astepta sa scape de voi si acum nu mai are nici un motiv sa va salute. Daca a fost coleg cu tine, nu inseamna ca i`a si facut placere.