A mai fost un zvon prin 2000 sau mai devreme(asa am auzit) cum ca va veni sfarsitul lumii( in acea vreme )dar nu a fost asa.Se vor mai auzi astfel de zvonuri dar nu-s adevarate.Tu nu ai facut vreo prostie in ultimul timp, poate mama ta vrea sa te sperie, caci povestea pe care ai auzit-o e cam ridicola.Nu-ti face grij.
Nu,nu si nu! Crede-ma ca nu o sa invie nici un mort si n-o sa vina nici un sfarsit... poate in cel mai dramatic caz o sa vina o "apocalipsa economica".Dar morti care sa-ti bata in geamuri n-ai sa vezi.
Nu vrea sa ma sperie... crede-ma! E o poveste mai lunga. Mama e in Italia singura (eu cu tata suntem in Romania) si matusa mea, a avertizato intr-un fel pe mama ca sa nu fie singura in casa pe 21 decembrie. Sa se duca la o prietena sau la servici. Si am si vazut conversatia de pe mess dintre cele doua (mama si cu matusimea au vorbit despre asta pe mess iar eu am citit tot ce au vorbit ele, ca sa fi sigura ca nu m-a mintit. Chestia e ca eu nu cred! Stiu ca si in 2000 s-a zis de sfarsitul lumii si nu s-a intamplat nimic, dar am vrut si parerea voastra doar!
Am trecut peste toate. Faza cu zombie. se poate intampla doar in Germania (sau Rusia, nu mai stiu exact) unde "cica" exista o raza care poate transforma oameni in zombie. Aiurea. Eu zic sa te uiti la un film, macar "mori" frumos .
M am saturat eu de cate ori a venit sfarsitul lumii, ne am luat dupa calendarul maiasilor, dupa ce nebun iesit pe la tv, astia nu stiu cand vine un cutremur si tu spui de sfarsitul lumii, sa fim seriosi
1. Mie nimeni nu imi vorbeste asa.
2. Tie nu iti mai functioneaza neuronii scumpo :*
3. Am pus doar o intrebare, ca sa vad parerea voastra. Nu e ca si cum as crede (nu sunt copil mic, am 14 ani).
4. Daca matusa mea mi-a spus, am vrut doar sa ma asigur daca este adevarat sau NU! Si desi stiam ca NU este adevarat, acum chiar ca m-am convins.
Daca mai ai si alte PROSTII de spus, te astept, inainte sa-ti dau NEFOLOSITOR/ERONAT sau chiar sa te IGNOR!
Aaaa si inca ceva! Crede-ma ca m-am chinuit foarte mult sa ma abtin ca sa nu te injur! Asa ca ai grija ce mai zici... ca ma mananca rau limba... :*:*
Hai bha... ma lasi? Ai si tu cont de cateva zile... si gata te dai mare.
Este o imbecilitate propagandista si menita ca multe altele sa spele societatea pe creier.A venit din niste surse complet imbecile si s-a tot modelat pana a ajuns un simplu sfarsit de calendar si ciclu la un grad curent social prin care se manifesta meschin o informatie cretinoida la care pun botul numai idiotii care nu gandesc si refuza prin prostie atroce tipica gandirii unui gard lovit de buldozer sa analizeze problema cu logica.Se spune ca cicli pamantului se afla acum la numarul 12.Si asta e o imbecilitate deoarece fa calcului, asta ar insemna ca ziua sa aiba 16 ore.Inversarea polilor este posibila dar nu se va manifesta asa cum cred toti idiotii.Cicli pamantului au si au avut mereu 7, 89.Este verificabil tot ce spun. Daca ziua avea acum 16 ore asa cum au dedus unii din simplul sfarsit al unui calendar (civilizatie ce a avut o limita ca oricare alta) ceasurile mecanice nu ar mai fi inidcat ora corecta.Deoarece sunt masinarii ce nu sunt influentate de nici o schimbare de natura universala sau temporala.Asadar sfarsitul lumii nu este decat o tampenie uriasa dedusa absolut aiurea ca si religia si interpretarea ei.Singurul sfarsit al lumii este adus tot de om si de mintea sa incuiata si salbatica la fel ca acum 10 secole avand in vedere ca inca se mai promoveaza teoria creationista.Nu mai puneti botul la tampenii.
Prin simplul fapt ca tu traiesti pe baza unei carti imbecile (biblia) neferificabila si care se opune oricarei dovezi logice, fizice ba chiar se pate dovedii matematic faptul ca nu poate exista o astfel de entitate nu denoti decat prostie CRUNTA dusa peste limita admisibilului unui fir de iarba ce este mai filosofic si dezvoltat din punct de vedere psihic ca tine de 100 de ori.Biblia e o cretinitate sinistra prin care vi se spala creierele, rezultatele in urma procesului de dusare sunt specimene dezinvolte ca tine ce mai fac si pe desteptii si atotstiutorii cand habarn nu au pe ce lume traiesc.Esti penibila.Sa arunci niste adjective si sa caractrizezi niste oameni aiurea cand tu nu esti in stare decat sa stai in spatele unui ecran si sa te dai mare.Generatie de handicapati.
Mdea... asta e intrebarea mea da am sters-o. Nu vreau sa am de-a face cu handicapata de Niicola. :*
Vai de mama ta fato! Pampalai (ca sa nu zic altfel) nu au ce cauta pe TPU.
Eu una cred si iti spun si de ce... daca citesti apocalipsa vei vedea acelasi lucru scris acolo numai ca nu da ziua si anul... daca va fi anul asta inseamna ca foarte putini se vor salva
Da vine sf lunii decembrie ..nu o sa vina sf lumii..adika o sa vina da nimeni nu stie ..doar DUMNEZEU..sa va intre bine in cap odata ca astia care vb la TV sunt niste tampiti care nu stiu ce povesti sa inventeze pentru bani .si in + trebuia sa vina in 2000. apoi in 2010..pe 11.11 2011 .si acum iar? hai sa fim seriosi .si in + noi romanii cica suntem cu 50 de ani in urma decii nu vine :*.[imi place povestea ta :* ] :*:*:* papa XoXo :*>
Tare asta, o sa ne invadeze zombalaii =]], pe bune, sa fim serios, odata ce ai murit corpul tau nu se mai ridica, e in pamant si Dumnezeu ( sau cum vreti voi sa il numiti ) nu exista.
Parerea mea.
Anu' trecut au fost 2 sfarsituri ale lumii, mi se pare mie s-au ati observat si voi ca sfarsiturile lumii apar vinerea si sambata de ex:21 mai 2011-sambata; 11 noiembrie 2011-vineri; 21 decembrie 2012-vineri, astia isi bat joc de noi! x-(
Ba sfarsitul lumii poate fi si peste 10 zile si oricand..nimeni nu stie...doar cel de sus atat! asa ca nu mai asculta tu povesti de haloween ca nu ne sperii
Pai poate mama ta a facut o gluma cu tine si tu ai luat-o in serios uite ceva care sa te linisteasca -http://www.protv.ro/......lumii.html
Numai Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul lumii. Oricum, poate fi azi, peste o luna, peste 15 ani, sau peste mii si mii de ani. Dar nu stie NICIUN OM cand va veni. Acestea sunt aberatii!
Pai.adevarul e ca nimenia nu stie niciun om nici.Numai tatal de sus stie.Sa tii minte asta.Si sa nu mai crez ca se scoala morti si vin pe la giam.E o porsite.Cum se se scoale morti
Numai DUMNEZEU StiE Si-n 2009 zicEa DE Un Cutremur Si na Fost Orcum TarE Matusa mea i-a zis mamei mele (si mama mi-a zis si mie) ca a auzit ea (matusa) de la cineva de la ea de la serviciu, ca cica pe 21 si 22 decembrie, va fi numai noapte. Adica nu o sa fie lumina, soare deloc. Si or sa se trezeasca mortii si o sa vina la noi in casa, o sa bata in geam ca sa le deschidem. Si cica noi nu trebuie sa le deschidem, si daca ne striga nu trebuie sa le raspundem. Si trebuie sa incuiem usile, sa inchidem bine geamurile, sa ne baricadam ca sa nu intre mortii. Si cica cine scapa atunci cand vin mortii, scapa, si nu i se mai intampla nimic apoi. Cine nu scapa cand vin mortii si moare... moare! Acum nu stiu daca este adevarat sau nu... dar o sa tin minte sa ma baricadez cu trebuie ASTA BV :X