| andreeavesman a întrebat:

Salut TPU! Este normal faptul ca in ultima perioada nu mai imi place sa ascult muzica,sa vorbesc prea mult cu prietenii, nici celor din casa parca nu mai imi vine sa le raspund? Ce fel de stare este asta? si ce pot face pentru a iesi din ea? fundita pentru cele mai coerente raspunsuri☻☻

Răspuns Câştigător
| JoannaChan a răspuns:

Asta sunt stari normale la adolescenta.Toti trecem prin ele.Eu de exemplu, inainte de menstruatie am stari din astea.Nu am chef de nimic, nu-mi place nimic si sincera sa fiu urasc starile astea.Pentru ca zici ca as fi depresiva.Este insa absolut normal si nu te ingrijora, nu e nimic grav.In cel mai scurt timp va trece si iti va veni pofta de viata.
La adolescenta, de obicei sunt momente cand vrem sa stam singuri, doar cu noi insine si nu vrem nimic altceva.Nici prieteni, nici membrii familiei, nici muzica, nici scoala, nimic.Dar cum ti-am spus.Nu ai de ce sa te ingrijorezi.Toata lumea trece, a trecut, si va trece prin asta.O sa-ti revii cat mai curand.Ce sa faci?!? Asta e adolescenta laughing Haha.Succes!

2 răspunsuri:
| nowar a răspuns:

E o stare trecatoare oh go on, probabil una in care vrei sa te descoperi pe tine.Cam toti trecem prin asta thinking Ca sa treci peste ar trebui sa incerci sa comunici cu o persoana de incredere si sa iti gasesti diferite activitati happy

| XxxOANAxxX a răspuns:

Indiferenta. O sa iti revii, trebuie sa fii doar pentru o scurta perioada singura sa te calmezi