| teddicampionu a întrebat:

este politicos sa saluti o persoana in timp ce vorveste la telefon sau ar fi mai bine sa nu o deranjezi?
Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| AlexanderAdrian a răspuns:

Intotdeauna e politicos sa saluti pe cineva. Daca acea persoana e pe trotuarul celalalt sau e cu altcineva si vorbeste cu acea persoana sau vorbeste la telefon, asculta muzica la casti etc, metoda recomandata de salut e cea silentioasa evident atat timp cat vi se intersecteaza privirea. Poti face cu mana si zambi daca esti in acea postura, daca salutul trebuie sa fie mai solemn, inclini capul si doar mimezi sau soptesti un buna ziua, eu asa fac mai ales cand am eu castile cu muzica la urechi.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fără a deranja convorbirea telefonică, o saluți gesticulând din mână în așa fel să te vadă și îți vezi de drum.
Pa, pa.

| pietrean a răspuns:

De ce sa fie nepoliticos? O saluti,spunand un simplu "Salut" sau "Buna" sau "Sarut mana" si fiecare isi vede de treaba lui.
Din contra,mie mi s-ar parea,o lipsa de bun simt,sa treaca cineva pe langa mine, care ma cunoaste si sa nu ma salute.Pot raspunde ori verbal, ori cu un gest, la salutul lui/ei, ca doar nu mi-s buzele si ochii lipite de telefon.

| TheRealDaniel a răspuns:

Ca sa nu il intrerupi din vorbit poti face un semn de salut in loc sa vorbesti.

| teddicampionu explică:

P.S.
Imi pare rau pentu lipsa de eufonie!