| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

Este un lucru bun sau rau ca romanii trebuie sa plece in strainatate si sa munceasca pentru straini? Credeti ca le va afecta mentalitatea si modul de gandire?
https://www.youtube.com/watch?v=6UYckjZblWI
https://www.youtube.com/watch?v=mWPqPiE6cIo

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sunt plecati 3 milioane din tara, este un lucru care tine de fiecare, pentru Romania este trist, rusine celor care au condus Romania timp de 30 de ani

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru RAY):

Statistica reala spune ca sunt 5, 5 milione de romani plecati si da Romania e o tara trista, oamenii nu mai au nici un motiv sa se bucure.

| Hammurabi a răspuns:

Românii care pleacă în străinătate muncesc pentru ei nu pentru străini.
De ce ar sta în țară să muncească pentru 2-3 mii de lei când afară muncesc pentru 2-3 mii de euro?

| SG1995 a răspuns:

Ce legătura are plecarea în străinătate cu faptul că tipul e schizofrenic?

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru SG1995):

Poate ca nu e schizofrenic, probabil cand a plecat sa fi intrat intr-un anturaj s-au a stat prea mult pe dincolo, ceva la afectat i-a stricat starea de spirit la prostit si dupa un timp a luat-o razna.

| TheCrusader a răspuns:

Nu poti lua un exemplu si sa il extinzi la general.
In cazul incidentului este greu de spus pentru ca tanarul avea ~30 de ani. Slabe sanse sa fi innebunit pentru ca i s-a facut dor de casa sau de mama. Poate s-o luat cu un anturaj prost. Motivele pot fi diverse dar cel mai probabil sunt psihologice. Nu ai cum sa omori pe cineva fara sa simti ceva, mai ales propria mama.

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru TheCrusader):

Frate crede-ma ca si eu am fost plecat si am inceput sa o cam i-au pe ulei in ultima vreme nu stiu de ce dar ceva se intampla.

| Ioanagrrrr a răspuns:

Cred că statul ar trebui sa se gândeasca la asta.Nimeni nu ar prefera sa moară de foame.Eu cred că e un lucru bun doar daca se și întorc în țară

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru Ioanagrrrr):

Pai, aia e ca nu se mai intorc si cei care se intorc stau o vreme vad ca isi irosesc viata ca nu s-a schimbat nimic si se intorc inapoi.