Sunt plecati 3 milioane din tara, este un lucru care tine de fiecare, pentru Romania este trist, rusine celor care au condus Romania timp de 30 de ani
Statistica reala spune ca sunt 5, 5 milione de romani plecati si da Romania e o tara trista, oamenii nu mai au nici un motiv sa se bucure.
Românii care pleacă în străinătate muncesc pentru ei nu pentru străini.
De ce ar sta în țară să muncească pentru 2-3 mii de lei când afară muncesc pentru 2-3 mii de euro?
Poate ca nu e schizofrenic, probabil cand a plecat sa fi intrat intr-un anturaj s-au a stat prea mult pe dincolo, ceva la afectat i-a stricat starea de spirit la prostit si dupa un timp a luat-o razna.
Nu poti lua un exemplu si sa il extinzi la general.
In cazul incidentului este greu de spus pentru ca tanarul avea ~30 de ani. Slabe sanse sa fi innebunit pentru ca i s-a facut dor de casa sau de mama. Poate s-o luat cu un anturaj prost. Motivele pot fi diverse dar cel mai probabil sunt psihologice. Nu ai cum sa omori pe cineva fara sa simti ceva, mai ales propria mama.
Frate crede-ma ca si eu am fost plecat si am inceput sa o cam i-au pe ulei in ultima vreme nu stiu de ce dar ceva se intampla.
Cred că statul ar trebui sa se gândeasca la asta.Nimeni nu ar prefera sa moară de foame.Eu cred că e un lucru bun doar daca se și întorc în țară
Pai, aia e ca nu se mai intorc si cei care se intorc stau o vreme vad ca isi irosesc viata ca nu s-a schimbat nimic si se intorc inapoi.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: