| c0stea0123 a întrebat:

eu am 17 ani, sunt din Moldova, si am o prietena care tot e din moldova da e plecata la Italia, eu as vrea foarte mult sa ma duc la ea, as face orce, Cine ma ajuta cum sa procedez, Va rog din suflet ajutor

11 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Ai nevoie de un pasaport, de viza pentru Italia, de o declaratie notariala din partea parintilor si de un insotitor( pentru ca esti minor). Declaratia notariala este necesara atat pentru iesirea cat si pentru intrarea in R. Moldova --- vezi cerintele pe site-ul politiei de frontiera a R. Moldova :http://www.border.gov.md/......alte-state

| c0stea0123 explică (pentru alessia5158):

Multumesc frumos

| alessia5158 a răspuns (pentru c0stea0123):

Cu placere!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

A plecat fata la produs.

| c0stea0123 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ea invata acolo

| c0stea0123 explică (pentru CristiDinBucuresti):

? Asta e ajutor mai?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru c0stea0123):

Foarte bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau, esti inca minor si nu poti pleca singur sau fara acordul scris al parintilor. Asteapta sa implinesti 18 ani, si apoi prin intermediul unei firme te poti duce. Deci cand implinesti 18 ani, mai pui odata intrebarea.Pana atunci, icio sansa.sad Imi pare rau stiu cum este si ce simti.

| c0stea0123 explică (pentru anonim_4396):

Daca primesc acordu parintilor pot pleca da?

| anonim_4396 a răspuns (pentru c0stea0123):

Deci esti din republica Moldova? Eu am crezut ca esti moldovean Roman de-al nostru de prin judete Din moldova noastra.In cazul ca esti basarabean faci cum a zis alessia. Cel mai bine mergi la o firma care face curse spere Italia si te interesezi acolo, iti va explica ce iti trebuie si cum faci.Da, desigur cu acordul parintilor poti pleca.Ti s-au aprins calcaiele rau, prietene.Vad.happy

| c0stea0123 explică (pentru anonim_4396):

big grin rau de tot