Ai nevoie de un pasaport, de viza pentru Italia, de o declaratie notariala din partea parintilor si de un insotitor( pentru ca esti minor). Declaratia notariala este necesara atat pentru iesirea cat si pentru intrarea in R. Moldova --- vezi cerintele pe site-ul politiei de frontiera a R. Moldova :http://www.border.gov.md/......alte-state
Multumesc frumos
Cu placere!
Ea invata acolo
? Asta e ajutor mai?
Foarte bine.
Imi pare rau, esti inca minor si nu poti pleca singur sau fara acordul scris al parintilor. Asteapta sa implinesti 18 ani, si apoi prin intermediul unei firme te poti duce. Deci cand implinesti 18 ani, mai pui odata intrebarea.Pana atunci, icio sansa. Imi pare rau stiu cum este si ce simti.
Daca primesc acordu parintilor pot pleca da?
Deci esti din republica Moldova? Eu am crezut ca esti moldovean Roman de-al nostru de prin judete Din moldova noastra.In cazul ca esti basarabean faci cum a zis alessia. Cel mai bine mergi la o firma care face curse spere Italia si te interesezi acolo, iti va explica ce iti trebuie si cum faci.Da, desigur cu acordul parintilor poti pleca.Ti s-au aprins calcaiele rau, prietene.Vad.
rau de tot
Emanuela347 întreabă: