| ana_2241 a întrebat:

eu am compus un cantec si nu stiu daca sa il vada si altcineva in afara de mine sa-mi spuneti ce parere aveti derpre cantecul acesta.

Mie dor de zilele in car statem pe coridorele scoli si ne bucuram ca profu nu ne pune apseta
Mie dor sa stau pe scarile blocului si sa joc carti cu amici mei
mi-e dor sa stau in parc intis pe baca sa ploua peste mine cu zile senine
Acum nu ai nevoie sa fi ce iti doresti in tara ta natala nu e usor sa fi notmal tota lume te vede la televizor si zice ca esti fenomenal
Mie dor de zilele in care stateam afara cu amici mei stateam si ne gadeam ore ce va fi peste 5 ani
Acum mi-e dor de amici mei, ore ce sa inplat cu ei
In copilarie eram cei mai buni prieteni statem si ne gadem daca o sa mai fim prieteni pese 5 ani
Imi aduc amite cati ani aveam cand neam cunoscut si imi mai aduc amie cat de fericiti eram
Acum asta e destinul noi ne-am despartit si fericiti tot noi suntem.
autor:Busu Ana Maria
sa-mi spuneti parerea vostra. funda

Răspuns Câştigător
| fuckThisLife a răspuns:

Nu vreau sa fiu rea dar mai trebuie lucrata...de cele mai multe ori o melodie se asociaza foarte bine cu rimele.altfel s-ar putea ca firu sa se strice...

2 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Buna.
Am sa it spun parerea mea despre cantec.Nu am sa iti spun ca este geniial/extraordinar/minunat etc, doar pentru amarata aia de funda.
Deci, cantecul nu este o opera muzicala, clar.
Versurile sunt cam stupide/plictisitoare.Ai repetat cuvantul ''amici'' de prea multe ori.
Versurile nu au rima, si este vorba de un mesaj mult prea banal.
Incearca sa scrii ceva mai interesant.Foloseste-ti materia cenusie dintre urechi mai mult.
Si nu, nu arata cantecul la nimeni.
Eu sper ca te-am ajutat!

P.S. Ai scris cu prea multe greseli gramaticale, incearca sa scrii mai corect ca nu se va intampla nimic daca vei face asta.hee hee

| Simooxd a răspuns:

Te-ai inspirat din Nane-Mi-e dor.Mai ai de lucratwinking