| Rabella4you a întrebat:

Eu am un telefon...cam aiura si vreau unul nou.Am gasit unu pe un site la 150 RON.Parintii mi-au spus daca strag banii pot sa-l iau.Cum pot sa strang bani intr-o perioada de cam o luna(sau sa mi-l cumpere ei)? Dau Funda raspunsului castigator

Răspuns Câştigător
| Crocaa a răspuns:

Mie sincer mi se pare absurd.Adica tu n-ai servici, esti copilul lor inca si corect ar fi sa ti-l cumpere ei pentru ca nu costa o avere.Gandeste logic, de unde ai putea sa strangi tu banii astia? Spune-le ca ai nevoie de unul mai performant, pentru ca ti-ar fi mult mai usor cu el.Si daca te pun sa-i ajuti ceva prin casa, ajuta-i, altfel nu vad cum ai putea sa aduni banii.Cam asa ar trebui sa procedeze, daca meriti telefonul(mai ales daca au bani sa ti-l cumpere), sa depui putin efort si ei sa te rasplateasca, o sa ai timp toata viata sa lucrezi si sa aduni bani.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alocatia ar constitui cam un sfert din suma->42 lei.
Restul, avand in vedere ca este vacanta...se elimina din discutie banii de buzunar. Imprumuta! Sau roaga-i pe parintii tai. Si le spui ca o sa strangi dupa bani sa le dai inapoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun.Si care este legatura cu Dragoste si sex?

| Rabella4you explică (pentru anonim_4396):

Am spus:scuze pentru categorie

| stefanutzstefan a răspuns:

De care e

| suntofata a răspuns:

Le-ai putea spune ca ai nevoie de bani pentru ceva de mancare la scoala, nu ii cheltuiesti, si asa le spui saptamanal. Nu stiu daca te ajuta, dar eu, cu metoda asta am ajuns la suma de peste 100 lei. Daca ziua ta se apropie, spune-le prietenilor tai sa iti deea bani in loc de cadouri(eu am strans 450 lei)