| NenToN a întrebat:

happy Hristos a inviat!
Am o problema mare.Chiar astazi parintii mei s-au certat dupa ce am venit de la tara. A inceput tata sa zica in masina (hai sal ducem pasta mic la inot bla bla). Am ajuns acasa el deobicei ajunge acasa si se imbata. S-a dus la calculator si m-a rugat sa ii aduc ochelarii si dupa mama a spus, asa incet nu mai vb cu tine 1 saptamana. Dupa tata s-a ridicat si am stat intre el ca vroia sa dea in ea, a zis ca divorteaza, a injurat-o de(mortii)..Si acum a plecat de acasa si a zis ca nu se mai intoarce
Va rog raspundeti-mi sunt baiat am 11 ani sunt in clasa a IV-a
Mentin ca mi-e frica sa nu vina acasa sa o omoare pe mama se poate asa ceva?crying(((
Va rog frumos raspundetimi dau 3 fundehappy sunt speriat rau

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Stai liniștit, probabil se vor împăca. Nu are sens să te amesteci tu în problemele lor sunt adulți și cumva și le vor rezolva. Nu înțeleg de ce se manifestă așa de față cu tine, dar asta e altceva. Eu cred că va fi ok, așteaptă ca toată lumea să se calmeze. Baftă!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti bagajele si intreaba-i "eu la cine ma duc azi sa stau?"
Mai ales pe taica-tu intreaba-l!

| Cherilyn a răspuns:

Daca o injura si o ameninta cu bataia e foarte grav...
Iti dai seama ca la urmatoarea cearta poate chiar sa o loveasca, fara sa mai treaca la amenintari?
Vorbeste cu mama ta, propune-i sa divorteze.
O sa va fie mult mai greu daca nu pune acum capat. Daca n-are niciun resentiment si se comporta urat cu mama ta de fata cu tine, inseamna ca e un om insensibil, fara scrupule.
Sunt milioane de femei care sunt abuzate de sotii lor si le este teama sa anunte autoritatile. Incearca sa o incurajezi pe mama ta sa divorteze, acum cat inca nu s-a agravat situatia.
Crede-ma, cunosc foarte multe persoane cu astfel de cazuri in familie si care nu au actionat cand a trebuit si acum sufera enorm.

Trebuie neaparat sa scapati de el, si daca mama ta nu se va descurca sa te creasca va primi ajutor...
Numai bine si sper ca mama ta sa ia decizia corecta!batting eyelashes

| չﻨгﻪรէﻨĸ a răspuns:

Sa nu-ti fie frica ca o sa-ti omoare mama. E absurd, nu poate face asa ceva. Daca nu s-au mai certat asa rau, nu-i nimic, si ai mei se mai cearta, dar se impaca.Totusi,daca ai bunici, prieteni apropiati, du-te si descarca-te la ei, poate iti mai trece frica.Bafta!big grinhappy

| Inkutsa a răspuns:

Cred ca ar fi mai bine sa astepti sa se linisteasca apele p'acolo si sa vorbesti cu tatal tau fara ca mama ta sa stie si sa-l rogi frumos sa nu sa se mai certe cu mama ta, si zii ca vorbesti cu el ca de la barbat la barbat si-l rogi sa fie un gentle-man cum te-a invatat el, asta o sa-i imbuneze inima.Succes! Scoate si o lacrima daca trebuie... big grin

| NenToN explică:

Mai astept raspunsuri sunt foarte nelinistit si mie si rausad