Stai liniștit, probabil se vor împăca. Nu are sens să te amesteci tu în problemele lor sunt adulți și cumva și le vor rezolva. Nu înțeleg de ce se manifestă așa de față cu tine, dar asta e altceva. Eu cred că va fi ok, așteaptă ca toată lumea să se calmeze. Baftă!
Daca o injura si o ameninta cu bataia e foarte grav...
Iti dai seama ca la urmatoarea cearta poate chiar sa o loveasca, fara sa mai treaca la amenintari?
Vorbeste cu mama ta, propune-i sa divorteze.
O sa va fie mult mai greu daca nu pune acum capat. Daca n-are niciun resentiment si se comporta urat cu mama ta de fata cu tine, inseamna ca e un om insensibil, fara scrupule.
Sunt milioane de femei care sunt abuzate de sotii lor si le este teama sa anunte autoritatile. Incearca sa o incurajezi pe mama ta sa divorteze, acum cat inca nu s-a agravat situatia.
Crede-ma, cunosc foarte multe persoane cu astfel de cazuri in familie si care nu au actionat cand a trebuit si acum sufera enorm.
Trebuie neaparat sa scapati de el, si daca mama ta nu se va descurca sa te creasca va primi ajutor...
Numai bine si sper ca mama ta sa ia decizia corecta!
Sa nu-ti fie frica ca o sa-ti omoare mama. E absurd, nu poate face asa ceva. Daca nu s-au mai certat asa rau, nu-i nimic, si ai mei se mai cearta, dar se impaca.Totusi,daca ai bunici, prieteni apropiati, du-te si descarca-te la ei, poate iti mai trece frica.Bafta!
Cred ca ar fi mai bine sa astepti sa se linisteasca apele p'acolo si sa vorbesti cu tatal tau fara ca mama ta sa stie si sa-l rogi frumos sa nu sa se mai certe cu mama ta, si zii ca vorbesti cu el ca de la barbat la barbat si-l rogi sa fie un gentle-man cum te-a invatat el, asta o sa-i imbuneze inima.Succes! Scoate si o lacrima daca trebuie...