| PangeeaRogvaiv a întrebat:

Ieri mi-am postat niste informatii personale pe contul de facebook, gen orasul in care locuiesc, din ce oras sunt si persoanele urmate pe facebook. Acum cand am intrat din nou pe facebook, am vazut ca un foarte bun prieten din lista si-a postat si el cu o ora in urma tot informatii personale, dar spune numai unde locuieste si pe cine urmeaza pe facebook. Pana ieri, la el nu scria decat data nasterii, nici vorba de alte informatii, in 2 ani de cand are profilul nu a postat nimic in legatura cu el. Si mai mult decat atat, eu email-ul la facebook, dupa nume, la final am data nasterii.Am vazut ca si la amicul meu apare tot numele cu data nasterii lui. Noi doi suntem singurii dintre toti cunoscutii care pe langa nume avem treuta si data nasterii la contul de facebook.
Sa fie acestea doar simple coincidente sau e ceva ma mult de atat? Voi ce credeti, cum vi se pare?

8 răspunsuri:
| Clawd3lw a răspuns:

Cred ca se uita zilnic la profilul tau de fb si sa iti dea un semn a facut si el ce ai facut tu.
Bafta cu baiatu' smug

| PangeeaRogvaiv explică (pentru Clawd3lw):

Si eu credeam mai mult ca-i doar o simpla coincidenta. Gandul de la baiat mi l-am luat de mult...

| Clawd3lw a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):

Naspa pentru el.
Stiu si eu cum e. puppy dog eyes

Naspa pentru el? de ce? interesant este faptul ca vorbim mai rar acum, in urma cu catva tip vorbeam aproape zilnic pe mess, dar de cand cu fb, vorbim mai rar. De zis nu-mi zice nimic, daca vreo prietena comuna isi posteaza vreo poza mai sexy, in costim de baie de eemplu, baiatul ii da like, dar doar atat, fara comment-uri. Mie in schimb nu-mi spune nimic, nici macar un simplu 'buna", insa observ pe zi ce trece foarte multe asemenari la profilele noastre, daca fac eu ceva, trebuie sa apara si la el mai devreme sau mai tarziu.

| ZeHelp a răspuns:

Te place cu siguranta.

| Clawd3lw a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):

Atunci e obsedat si mai timid decat o fata, dar de-aia tocilara laughing))

Obsedat nu stiu daca e, dar timid da, asta o stiu sigur.

| Iubibilăă a răspuns:

Poate sunt semne?
Ai grija.
Pa, pa.