| teotab2 a întrebat:

Imi puteti spune ce zodie este in data de 21 mai? Dau funda garantat!

15 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

O persoana nascuta pe 21 mai se afla in zodia Taur.

| AtateaConditii a răspuns:

Gemeni e prima zi din zodie. Stiu sigur. Zodia gemeni este cuprinsa intre 21.05 - 21.06

| andrei1237 a răspuns:

Zodiile sunt gemeni si taur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Taur. Dar fiind ultima zi, are influente si din urmatoarea (gemeni cred).

| panther2007 a răspuns:

Este prima zi din luna gemeniilor

| AstroAlex59 a răspuns:

Aceste date sunt unele orientative. Inceputul unei zodii incepe odata cu intrarea Soarelui in acea zodie, desigur ca Soarele are si el o viteza pamantul alta si e aproape imposibil ca Soarele sa intre in aceeasi zodie in acelasi moment ca in orice alt an anterior, insa sa nu crezi ca este vorba de zile. Exemplu: Stim ca zodia Taurului are urmatoarul interval 20 aprilie - 20 mai acum in 2013 Soarele intra in Taur pe 19 mai la ora 17:04 deci persoanele care se vor naste dupa ora 17:04 a datei de 19 mai vor fi Tauri desi general se considera ca zodia incepe pe 20. Anul viitor este imposibil ca Soarele sa intre in Taur pe data de 19 mai la ora 17:04 va fi o schimbare de minute/ore inainte sau dupa ora 17, de accea este bine sa se calculeze o astrograma personalizata fiecarei persoane, mai ales cand persoana se naste la granita dintre 2 zodii ca in intrebarea ta. Sper ca am fost de folos. Daca ai intrebari le astept happy

| AstroAlex59 a răspuns (pentru AstroAlex59):

Si un raspuns exact la intrebarea ta... pe 21 mai 2013 Soarele se afla deja in zodia Taurului.

| AstroAlex59 a răspuns (pentru AstroAlex59):

Scuze nu m-am uitat atent la data Soarele intra in Gemeni pe data de 20 mai la ora16:10 cel putin in 2013 deci Gemeni este raspunsul la intrebarea ta, scuze dar nu am fost atent la data si de accea

| AlexBpm a răspuns:

Taur

| Amy555 a răspuns:

Gemeni-Taur Sunt la mijloc happy Sper ca te-am ajutat! fundita? puppy dog eyes

| alinox123 a răspuns:

Gemeni cu ascendent in balanta

| anonim_4396 a răspuns (pentru alinox123):

Gemeni.

| teotab2 explică:

Dar in zodiacul european zice taur

Întrebări similare