anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

În final, ce credeți despre homosexuali? Am văzit că părerile sunt împărțite; psihologi și oameni de știință care zic că este normal, alții care zic că-i anormal; oameni politici care zic să-i acceptăm; preoții care zic să nu-i acceptăm... Și-n final cine dreptate? Este normală o astfel de orientare?
Este bine ca noi să-i acceptăm sau să-i dăm deoparte?
Ce părere aveți?

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

In trecut, era considerata o boala psihica. Eu asa o consider si in prezent.
Mda, nu-s deloc open minded, imi plac piz#&^@, ca si lui tata.

| Freya1 a răspuns:

Nu ma intereseaza orientarea sexuala a altcuiva deoarece fiecare este in masura sa aleaga ce ii place sau vrea sa faca pe mai departe.Nu sunt nici pro nici contra

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vad de ce m-ar afecta pe mine ce orientare sexuala are x sau y.

| Lion56 a răspuns:

In primul rand, lumea nu se imparte in "preoti si oameni de stiinta si politicieni". Exista foarte multi politicieni impotriva a astfel de comportamente, la fel si oameni de stiinta. Pana acum cativa ani homosexualitatea era in mod clar considerata o boala psihica, dar acum s-a descoperit in mod miraculos ca nu era o boala, prin coincidenta, exact in timpul in care toti lgbt-istii incep sa se arate si sa ceara drepturi. Sa fim seriosi.
Nu, nu este normal deloc. In scurt timp, asa cum in unele parti deja se intampla, si zoofilia, si necrofilia vor fi normale. Adica daca tot schimbi normalul, ce te opreste sa o faci pana la capat? De fapt, cei care isi sustin parerea impotriva lgbt sunt persecutati, sunt dati afara de la munca, din scoala, li se inchid conturi pe Facebook, in timp ce deviatii pot posta imagini de la paradele scarboase(si nu doar de halloween, ca intelegeam) si nu patesc nimic.
Sigur ca ii acceptam, nu ii omoram, nu iesim sa-i cautam si sa-i ducem in lagare, ba chiar le lasam drepturile pe care le au: la educatie, la munca, la sanatate(pe asta si-l distrug singuri), la viata, chiar la casatorie(cu persoana de sex opus). Nu le dam drepturi absurde daca nu ne-am tampit de cap ca tara. Nici eu, nici altii, cand ne prezentam in fata cuiva nu spunem : "Buna, sunt X, sunt heterosexual"(adica normal, dar sa fac diferenta). Ei in schimb nu pierd ocazia sa se "laude" cu deviatia lor pe care vor sa o bage tuturor pe gat.
Oamenii politici si cei care militeaza pentru sunt doar inconstienti si foarte bine platiti.