Iti trebuie in primul rand analize medicale,indemanare,rezistent la stres,aspect placut,dinti frumosi, vorbit frumos, si trebuie sa suporti cateodata toti betivii sau nesuferitii...Mai nou se iau numa fete chiar si barman.E cam greu cu aflarea unui loc de munca, sa ai multa bafta!
La Multi ani in primul rand si referitor la temerile tale te sfatuiesc sa nu iti faci griji pentru ca sezonieri sunt multi si cum te vei numara printre ei depinde foarte mult de regulile interioare ale fiecaruia pentru ca fiecare are regulile lui mai mult sau mai putin asemanatoare. Daca iti place meseria si te crezi in stare poti sa cauti sa dovedesti ca esti in stare in perioada de proba si te va angaja, iar daca vrei sa ramai angajat mai mult decat un sezon atunci va interveni si problema cu calificarea care se poate face si la locul de munca.Ti-am zis ca depinde si de local. Daca este un restaurant cu prestigiu cu siguranta au si conditii de acest nivel.Raspunsul il vei gasi prin practica nu prin teorie.Vei invata bauturile,cu timpul vei cunoaste clientii si vei stii deja ce va comanda,nu e greu, e exact ceea ce vezi Cu siguranta ai fost si tu client cand ai iesit la un suc sau la o cafea, etc. Asa cum ai fost servit asa vei servi si tu!