anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ultima vreme m-am cam indepartat de prietena mea cea mai buna s in ce din urma am devenit doar simple prietene.Recunosc a fost si vina mea dar si a ei.Inainte ca sa se intample asta, la ziua ei i-am daruit un pandantiv BFF.Toate fetele de la mine din clasa vroiau sa-l vada si pe al meu, si pe al ei.Iar tot 2 prietene de la mine din clasa vroiau ceva asemanator.Astazi la scoala au venit si ele cu asa pandantiv.Una din ele mi-a cerut sa vada pandantivul meu. Evident, am mintit pentru ca nu voiam sa afle nimeni ca ne-am indepartat pentru ca inca din clasa 1 eram cele mai bune prietene si toti ne luau ca pe un exemplu de prietenie adevarata.Si acum ma uit la jumatatea de pandantiv a mea si imi amintesc toate momentele frumoase petrecute cu prietena mea cea mai buna. Vreau sa aduc toate astea inapoi, dar nu stiu cum.Ea cred ca nu mai vrea sa fim cele mai bune prietene pentru ca nu crede in asa ceva, prea multi au tradat-o, dar vreau sa dovedesc ca am gresit dar sunt demna de a fi prietena ei.Imi dati cateva sfaturi? FUNDA celui mai bun!

2 răspunsuri:
| oprescudorin11 a răspuns:

Post si rugaciune, sa faca minune.Sau uit-o!

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!